4η συνάντηση του δ’ κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων ανακοινώνει την τέταρτη συνάντηση του δ’ κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης (περίοδος 2021 – 2022), η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, τη Δευτέρα 31 Ιανουαρ ίου στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, στο Αμφιθέατρο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον covid-19 (αποστάσεις, χρήση μάσκας, κ.λπ.).

Προτού την παρουσίαση και σχολιασμό του μυθιστορήματος «Άνθρωποι και Ποντίκια» του Αμερικάνου νομπελίστα συγγραφέα Τζον Ερνστ Στάινμπεκ, θα προηγηθεί η προβολή της θεατρικής παράστασης του ομώνυμου βιβλίου, σε σκηνοθεσία Θάνου Περιστέρη.

Το μυθιστόρημα «Άνθρωποι και Ποντίκια» εκδόθηκε πρώτη φορά το 1937 και αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς. Ο Τζων Στάινμπεκ τιμήθηκε με το βραβείο Νομπέλ Λογοτεχνίας το 1962.

Η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων.

Περισσότερες πληροφορίες στην Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων (κα Μαρία Νταλλή, salvadordal@gmail.com & messinionsyggrafeonenosi@gmail.com ).