8.000 χειρουργικές μάσκες από την Παμμεσσηνιακή Ομοσπονδία Αμερικής και Καναδά στα νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε δωρεά 8.000 χειρουργικών μασκών προχώρησε η Παμμεσσηνιακή Ομοσπονδία Αμερικής και Καναδά προς τα νοσοκομεία της Μεσσηνίας σύμφωνα με την ακόλουθη ενημέρωση:

“Η Παμμεσσηνιακή Ομοσπονδία Αμερικής και Καναδά στα πλαίσια της διαχρονικής της αλληλεγγύης με την πατρίδα μας και επειδή αυτό το καλοκαίρι δεν θα λειτουργήσει το σχολείο μας, κινητοποιήθηκε άμεσα με την αποστολή 8000 χειρουργικών μασκών στα
Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

Για εμάς είναι το ελάχιστο χρέος να συμπαρασταθούμε υλικά και ηθικά στον τόπο μας με το σκεπτικό πως θέλουμε να είμαστε κοντά σας σε παρόμοιες και απρόσμενες συγκυρίες σαν αυτή της παρούσας πανδημίας που απειλεί το πανανθρώπινο αγαθό της υγείας.

Είμαστε υπερήφανοι που η Ελλάδα κατόρθωσε με πειθαρχημένο τρόπο να περιορίσει δραστικά τις ολέθριες συνέπειες αυτής της πανδημίας. Οι ευχές των Μεσσηνίων της διασποράς είναι να ξεπεράσουμε αυτόν τον απρόσμενο εφιάλτη όσο το δυνατόν λιγότερο
επώδυνα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Είμαστε στο σπίτι, όπως και εσείς και εμείς. Σίγουρα όμως νοερά ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ. Χάσαμε μία άνοιξη, αλλά η Ανάσταση δεν θα αργήσει”.