800.000 ευρώ για έργα στη Μεσσηνία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σημαντικά έργα για την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας συνολικού προϋπολογισμού 800.000 ευρώ σχεδόν εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Πρόκειται για τα έργα «Ανακατασκευή πατρικής οικίας Μαρίας Κάλλας» με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ, «Ανάπλαση ιστορικών χώρων και διαμόρφωση κεντρικής πλατείας Τ.Κ. Δωρίου Δήμου Οιχαλίας» με προϋπολογισμό 247.000 ευρώ, και την αύξηση του προϋπολογισμού του συνεχιζόμενου έργου «Αγροτικός Εξηλεκτρισμός Π.Ε. Μεσσηνίας» κατά 200.000 ευρώ.

«Συνεχίζουμε μαζί με τους πολίτες την προσπάθεια ανάδειξης των χωριών που αποτελούν την κοιτίδα του πολιτισμού και της παράδοσής μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ 

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Οιχαλίας ευχαριστεί θερμά τον περιφερειάρχη Πελ/σου κ.Πέτρο Τατούλη διότι κατανόησε το σπουδαίο αίτημα του Δήμου μας ικανοποιώντας το χρόνιο αίτημα μας για την ανακατασκευή της πατρικής οικίας Μαρίας Κάλλας στο Νεοχώριο Ιθώμης Δήμου Οιχαλίας με το ποσό των 300.000€, αλλά και τη χρηματοδότηση με το ποσό 240.000 € για την ανάδειξη και ανάπλαση της ιστορικής πλατείας των Ντρέδων στο Άνω Δώριο(Σουλιμά).