Με επιτυχία η ημερίδα οδοντιατρικών συλλόγων στην Κυπαρισσία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή οδοντιάτρων της Δυτικής Πελοποννήσου στην επιστημονική εκδήλωση που διοργάνωσαν με επιτυχία οι Οδοντιατρικοί Σύλλογοι Μεσσηνίας και Ηλείας, με κεντρικό θέμα “Η αναισθησία στο οδοντιατρείο για μικρούς και μεγάλους ασθενείς”.

Η εκδήλωση με απλή επιστημονική γλώσσα η οποία ήταν κατανοητή ακόμα σε φορείς που παρακολούθησαν την εκδήλωση αποτέλεσε μία προσπάθεια αποκέντρωσης και ενίσχυσης και άλλων πόλεων και όχι μόνο των πρωτευουσών των νομών, εξακτινώνοντας την επιστημονική γνώση. Η εκδήλωση διεξήχθη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας.

Ομιλητές ανέλυσαν με εισηγήσεις τις σύγχρονες τάσεις στην οδοντιατρική μεταξύ των οποίων ήταν ο Νικόλαος Νταμπαράκης αναπληρωτής καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο Κωνσταντίνος Αραποστάθης επίκουρος καθηγητής στο Αριστοτέλειο, ενώ σε χαιρετισμό τους οι προέδροι των Οδοντιατρικών Συλλόγων Μεσσηνίας και Ηλείας, επισήμαναν ότι τέτοιες εκδηλώσεις προωθούν την διαρκή επιμόρφωση των μελών των δύο συλλόγων που είναι ευαισθητοποιημένοι καθώς στο παρελθόν οι 2 σύλλογοι έχουν πραγματοποιήσει εκδηλώσεις με δωρεάν οδοντιατρικές εξετάσεις στον γενικό πληθυσμό.

kyparissianews.com
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ