Σ. Κουκούμης: “Αν δεν ξεσηκωθει ο λαός θα χαθούν περουσίες”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την εκτίμηση ότι αν δεν ξεσηκωθεί ο λαός θα χαθούν εκατοντάδες περιουσίες με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς εξέφρασε από την Τριφυλία ο κ. Σαράντος Κουκούμης κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας μελών του ΠΑΜΕ και της Λαικής συσπείρωσης έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας.

Πιο αναλυτικά ο κ. Κουκούμης παρουσία μελών του ΠΑΜΕ τόνισε ότι  «η κυβέρνηση όλο το προηγούμενο διάστημα αφού έδωσε όλο το νομικό οπλοστάσιο στις τράπεζες, αποφάσισαν να ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, καθώς ο λαός κινδυνεύει να χάσει και την πρώτη κατοικία του από τη στιγμή που όλη η προηγούμενη προστασία αίρεται πλέον και απ’ την 1η Μάη θα έχουμε και κατασχέσεις από τους φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς του κράτους, εφορίες για ασφαλιστικές εισφορές για φόρους και λοιπά, για χρέη πάνω από 500 ευρώ”. 

Ο κ. Κουκούμης υποστήριξε ότι τώρα “ο λαός οφείλει να ξεσηκωθεί, να συσπειρωθεί και ν’ αγωνιστεί να μην πετύχουν τα σχέδια της κυβέρνησης και της πλουτοκρατίας. Να διαδηλώσει μ’ όλη του τη δύναμη ότι η κατοικία πρέπει να προστατεύεται και να μην παραδίδεται στα χέρια των κεφαλαιοκρατών που έχουν στόχο να εξαθλιώσουν ακόμη περισσότερο το λαό μας που υποφέρει απ’ όλα τα δεινά που έχουν φέρει τα μνημόνια και οι κυβερνήσεις του κεφαλαίου».