Συνέλαβαν κτηνοτρόφο επειδή προστάτεψε τη ζωή του από ένοπλη επίθεση τσιγγάνων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ένας κτηνοτρόφος οδηγήθηκε  στον Εισαγγελέα της Καλαμάτας επειδή έκανε το «έγκλημα» να προστατέψει τον εαυτόν του από επίθεση τσιγγάνων οι οποίοι οπλοφορούσαν.
Όλα εξελίχθηκαν στην κοινότητα Άρι Μεσσηνίας.
Ο κτηνοτρόφος πήγε να φροντίσει τα πρόβατά του το πρωί της περασμένης Κυριακής και είδε σταθμευμένο δίπλα στο στάβλο του ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονταν  τρεις τσιγγάνοι: Δύο αδέλφια ηλικίας 34 και 31 χρόνων και ένας ακόμη 21χρονος.
Φοβούμενος ότι θα έκλεβαν τα ζώα του, τους ζήτησε να φύγουν, όπως και έκαναν.
Όμως, επέστρεψαν οπλισμένοι και άρχισαν να πυροβολούν με μια καραμπίνα εναντίον του που αναγκαστικά απάντησε στα πυρά για να σώσει τη ζωή του τραυματίζοντας επιπόλαια έναν από αυτούς.
Στο σημείο έφτασαν  αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τόσο τους τρεις τσιγγάνους όσο και τον κτηνοτρόφο!
 Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας άσκησε σε όλους δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που είναι βαρύτερη για τον 34χρονο επειδή είναι κατά συρροή.
Και οι τέσσερις απολογήθηκαν στον ανακριτή την περασμένη Πέμπτη και αφέθηκαν ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα (με το φόβο ότι οι τσιγγάνοι μπορεί να καταφύγουν σε χώρα του εξωτερικού)  και της εμφάνισής τους στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα.