Σσσ… ησυχία ο Δήμος Μεσσήνης κοιμάται! – 2000 άτομα στην Τρίοδο για «κόντρες» ταχύτητας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Έκπληξη και ερωτηματικά προκάλεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης το βράδυ της Δευτέρας, η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας κ. Βλαχοδημητροπουλου, ο οποίος ρώτησε τη Δημοτική Αρχή αν είχε δώσει άδεια για τη διεξαγωγή αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού την περασμένη Κυριακή στο αεροδρόμιο της Τριόδου.

Άπαντες από τη Δημοτική Αρχή και η αντιδήμαρχος Γεωργία Παναγοπούλου, που αντικαθιστούσε το δήμαρχο που απουσίαζε, τόνισαν ότι δε γνώριζαν το παραμικρό και κανείς δεν είχε απευθυνθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για να ζητήσει άδεια.

Το λόγο στο θέμα πήρε και ο αντιπρόεδρος του Σώματος κ. Γιαννόπουλος, ο οποίος έδωσε το «παρών» ως λάτρης ο ίδιος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, λέγοντας ότι την Κυριακή που μας πέρασε στην Τρίοδο συγκεντρώθηκαν περισσότερα από δύο χιλιάδες άτομα, για να παρακολουθήσουν αγώνες που αφορούσαν, κυρίως, «κόντρες» και οι διαγωνιζόμενοι έφταναν ακόμα και τα 300 χλμ. την ώρα! Σημείωσε, δε, ότι είναι πολύ εύκολο να σημειωθεί ατύχημα κατά τη διάρκεια αυτών των αγώνων.

Η κα Παναγοπούλου επανέλαβε ότι δε γνώριζαν κάτι, και ό,τι άδεια δίνει ο Δήμος που αφορά στην Τρίοδο, αυτή έρχεται από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κλείνοντας τη συζήτηση ο κ. Βλαχογεωργακόπουλος ρώτησε ποιος έχει τα κλειδιά του χώρου, που ανήκει στο Δήμο Μεσσήνης, και τι θα συμβεί αν γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα… χωρίς, ωστόσο να λάβει απάντηση…

 

 

Πληροφορίες από

https://www.tharrosnews.gr