Πολιτικά παιχνίδια για το αλιευτικό Μαράθου;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Νέες διαστάσεις που δεν δίνει απαντήσεις αλλά δημιουργεί νέα ερωτηματικά σημειώθηκε στο σήριαλ για το αλιευτικό καταφύγιο Μαράθου, μετά τις αναρτήσεις που ανεβοκατεβαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα για το ζήτημα που άναψε φωτιές στην Μεσσηνία.

Αρχικά φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται μέρος ότι ο φάκελος του έργου δεν υποβλήθηκε καθώς αφορούσε μελέτες, ώστε να υποβληθεί σε 2η φάση του επιχειρησιακού προγράμματος που θα αφορά την εκτέλεση έργων!

Το θέμα πάντως είναι ο φάκελος του έργου εστάλη στην περιφέρεια, το δεύτερο ότι ισχύει η προγραμματική σύμβαση συμβαλλόμενων μερών και τέλος μένει μετέωρο αν το θέμα που δημιουργήθηκε έχει όντως…πολιτικό δάκτυλο ή όχι!

ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Αυτή την φορά η Περιφερειακή σύμβουλος αρμόδια για θέματα Τουρισμού-πολιτισμού φαίνεται ότι σχολίασε το πρωί της Παρασκευής πριν ακόμα γίνει η επίσημη ανακοίνωση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για το επίμαχο έργο στο facebook, εκθιάζοντας την Δημοτική αρχή Τριφυλίας για το θέμα.

Η κα Αντωνία Μπούζα απέδωσε σε λάθος εκτιμήσεις τις αντιδράσεις λέγοντας:

“ήταν σε γνώση των τοπικών παραγόντων και του Δημάρχου ότι το έργο δεν εντάχθηκε στην Α΄ Φάση του Προγράμματος Αλιείας αλλά θα ενταχθεί στην Β΄ φάση μαζί με το έργο Αγ. Θεοδώρων στην Κορινθία όπως εξαγγέλθηκε αρχικά…”.

Αργότερα η ανάρτηση εξαφανίστηκε και…άλλαξε μορφή εξηγώντας ότι:

“όλα θα λυθούν με ανακοίνωση της Περιφέρειας, αφού κάθε άλλη αντιπαράθεση περισσεύει…ας γίνουμε χρήσιμοι σε αυτό το τόπο χωρίς ανούσιες αντιθέσεις”

λέγοντας καλημέρα σε καλοπροαίρετους..και κακοπροαίρετους φίλους!