Ευχάριστα νέα για το λιμάνι Κυπαρισσίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με δήλωσή ο προέδρος του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας και Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας, Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, κάνει λόγο για την έναρξη των έργων στο Λιμάνι της Κυπαρισσίας

Επιτέλους, γίνεται πράξη η οριστική αποκατάσταση και θωράκιση του κατεστραμμένου προσήνεμου μώλου (λιμενοβραχίονα) του Λιμένος Κυπαρισσίας, μετά από τόση προσπάθεια και αγώνα 5 χρόνων, τόσο του Δήμου Τριφυλίας και του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας, όσο και της Περιφέρειάς Πελοποννήσου της οποίας η συμβολή ήταν καθοριστική.

Επιτέλους γίνεται πράξη αυτό το τόσο σημαντικό έργο για την προβολή και την ανάπτυξη του Δήμου Κυπαρισσίας, της ευρύτερης περιοχής της αλλά και όλης της Τριφυλίας.

Αρχές Μαΐου του 2018, χωρίς άλλες γραφειοκρατικού τύπου καθυστερήσεις, θα ξεκινήσουν κανονικά οι εργασίες αποκατάστασης του Λιμένος της Κυπαρισσίας.

Μετά την υπογραφή του Υπουργού κου Φάμελου (Φεβρουάριος 2018) για τη νέα περιβαλλοντική μελέτη του έργου και την τελική έγκριση αυτής της μελέτης από το Ελεγκτικό Συνέδριο Αθηνών (Μάρτιος 2018) είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το έργο κανονικά.

Εύχομαι και ελπίζουμε όλα να ξεκινήσουν και να πάνε καλά.Όνειρο μας και όραμα μας είναι αυτό το λιμάνι να γίνει ένα σύγχρονο και μεγάλο λιμάνι.

Να γίνει λιμάνι προοπτικής και να δώσει νέα πνοή δημιουργίας και οικονομικής ανάπτυξης σε όλη την Τριφυλία. Η αρχή έγινε και συνεχίζουμε !!!

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.