«Απασφάλισε» ο Δημήτρης Καμμένος για Τσίπρα, Τουρκία και Έλληνες στρατιωτικούς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με σκληρά λόγια μίλησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος για όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή SBC @12:00 με την Ηρώ Ράντου, ο κ. Καμμένος σχολιάζοντας την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου που χαρακτήρισε τον Ταγίπ Ερντογάν, «σουλτάνο», επιρρίπτοντας την ευθύνη στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Όσον αφορά την ρητορική του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου που χαρακτήρισε τον Τούρκο πρόεδρο «τρελό», ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε πως μία τέτοια δήλωση είναι «υπερβολική» λέγοντας πως ο υπουργός έχει «πολύ μεγάλο στρες». Στην συνέχεια είπε πως ο Πάνος Καμμένος θεωρεί τους δύο Έλληνες αξιωματικούς που είναι φυλακισμένοι στην Τουρκία, παιδιά του.

Σχετικά με την κράτησή τους, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου πως μπορεί να μείνουν φυλακισμένοι έως και 15 χρόνια, είπε πως «δεν πρέπει να ανησυχούμε τις οικογένειες». «Χωρίς να έχουμε το κατηγορητήριο δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε για ένα, αλλά ούτε για 100 χρόνια», είπε.

Στην συνέχεια ο κ. Καμμένος κλήθηκε να σχολιάσει την δήλωση του συναδέλφου του, Κώστα Κατσίκη, ο οποίος είχε προτείνει έμμεσα την ανταλλαγή των δύο Ελληνων στρατιωτικών με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς. «Η δήλωση ήταν λάθος, ήταν μία πολιτική γκάφα», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ. «Δεν ανταλλάσσονται Έλληνες στρατιώτες, είναι προσβλητικό για τον Στρατό και για τους ίδιους», είπε.

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σχολιάζοντας την προσέγγιση Ρωσίας-Τουρκίας είπε πως η Ρωσία δεν ήταν ποτέ σύμμαχος της Ελλάδας, ενώ σχετικά με τους Έλληνες στρατιωτικούς, σημείωσε πως είναι «ατόπημα» όποιου το σκέφτηκε πως ο Πούτιν θα μεσολαβούσε στον Ερντογάν για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Η Ρωσία δεν ήταν ποτέ σύμμαχος της Ελλάδας, το αποδεικνύει κάθε τόσο. Δεν θα δικαιολογήσω τι κάνει ο κ. Πούτιν, κοιτάει το συμφέρον της χώρας του και καλά κάνει. Μία χώρα του ορθόδοξου τόξου να καθιστά πυρηνική δύναμη μία μουσουλμανική χώρα, αυτό είναι μία εχθρική κίνηση διπλωματικά για την Ελλάδα», είπε.

Αναφορικά με τις κατασχέσεις λογαριασμών που έχουν ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα, χαρακτήρισε την πρακτική «λάθος» και «κοινωνικά ανάλγητη» συμπληρώνοντας πως πρέπει ο υπόχρεος του οποίου τα χρήματα κατάσχονται, αυτομάτως να βλέπει στο TAXISnet τις ενημερώσεις. «Ούτε αυτό γίνεται», είπε.

eleftherostypos