Βαριές “καμπάνες” επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Μεσσηνίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Βαριές “καμπάνες” επέβαλε σήμερα το απόγευμα η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Μεσσηνίας κυρίως στον Χανδριναϊκό, αλλά και στον Ηρακλή Καλαμάτας για τα επεισόδια που έγιναν στον κυριακάτικο μεταξύ τους αγώνα στο “Π. Μπαχράμης”, κατόπιν… εορτής βέβαια, μετά την γενική κατακραυγή για το γεγονός ότι τους έβγαλαν… λάδι νωρίς σήμερα το μεσημέρι!

Συγκεκριμένα ο Χανδριναϊκός τιμωρήθηκε με μείον 3 βαθμούς και ακόμη του επιβλήθηκε τιμωρία 4 αγωνιστικών στην έδρα του (θα παίξει σε άλλο γήπεδο) και πρόστιμο 500 ευρώ.

Από την άλλη για τον Ηρακλή Καλαμάτας τιμωρήθηκε επίσης η έδρα του για 4 αγωνιστικές και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο επίσης 500 ευρώ. Η τιμωρία της έδρας θα ισχύει από τη νέα σεζόν. Μετά από την αφαίρεση βαθμών η ομάδα του Χανδρινού πέφτει στους 39 βαθμούς και βγαίνει εκτός διεκδίκησης της 3ης θέσης στην Α1 τοπική που οδηγεί στην Α’ τοπική.

Ο Χανδριναϊκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών γιατί από την εξέταση και του βίντεο φαίνεται ότι παράγοντάς του χειροδικεί. Οσον αφορά την τιμωρία των παραγόντων, ο κ. Αποστολόπουλος του Χανδριναϊκού δεν έχει δικαίωμα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 χρόνο, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 200 ευρώ.

Ο κ. Ζάλιαρης τιμωρήθηκε με 1 μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων και πρόστιμο 30 ευρώ και ο κ. Κομπότης του Ηρακλή Καλαμάτας με 4 μήνες και πρόστιμο 100 ευρώ. Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς και στους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στα επεισόδια, όπως έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Πλακογιάννης και σύμφωνα με τη χρήση και του βίντεο.