Έκανε δεκτή την παραίτηση Σταματογιαννόπολου το Δ.Σ. του ΠΣ Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Tο διοικητικό συμβούλιο συνδρίασε εχτές στα γραφεία Π. Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ με σκοπό την αποδοχή της παραίτησης του κ. Ιωάννη Σταματογιαννοπουλου και την συνεχεία στη θέση του πρόεδρου από τον κ. Απόστολο Κουκουτση.

  Η διοίκηση παρουσίας του κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλου εχτές αποχαιρέτησε τον κ. Σταματογιαννοπουλο και του ευχήθηκε περαστικά.

Από εκεί και πέρα συνεχίζετε ο προγραμματισμος της ομάδας σε όλα τα τμήματα διοικητικά και ποδοσφαιρικά η ομάδα θα μπει σε πρότυπα επαγγελματικα.

Πολυ σύντομα θα υπάρξει συνέντευξη τύπου ώστε να τοποθετηθούν με ακρίβεια η επόμενες κινήσεις και συμφωνίες της ομάδας.                                                                                                                                               

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μετά από τέσσερις μήνες που υπηρέτησα πιστά τους στόχους μας από την θέση του Προέδρου του σωματείου, σας ζητάω την αποδοχή της παραίτησης μου για λόγους υγείας. Τις τελευταίες πέντε εβδομάδες όπως όλοι ξέρετε ταλαιπωρούμαι από ένα πρόβλημα υγείας το οποίο θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλος ένας με δυο μήνες για να το ξεπεράσω.

Για τον παραπάνω λόγο θέλω να κάνετε αποδεκτό το αίτημα μου και να μου δώσετε με αυτό τον τρόπο τον χρόνο να αναρρώσω ήρεμα τη στιγμή που στην ομάδα οι εξελίξεις τρέχουν. Είμαι σίγουρος ότι με την εγγύηση του κ. Χριστόπουλου και την αγάπη των Μεσσήνιων φιλάθλων, όλο το πρόγραμμα μας θα συνεχιστεί χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του σωματείου.

Σε λίγο καιρό πιστεύω ότι θα μπορέσω να προσφέρω πάλι τις υπηρεσίες μου στην ομάδα και ξέρω ότι όλοι σας θα είστε δίπλα μου όπως ήσασταν από την πρώτη στιγμή που σας ζητήσαμε με τον κ. Χριστόπουλο την βοήθεια σας για την ομάδα. Με την αρωγή του κ. Χριστόπουλου τελείωσε αισίως αυτή η ποδοσφαιρική χρονιά και πάλι με την αρωγή του θα ξεκινήσει η νέα χρονιά που θα βρει την ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία.

Σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία που είχαμε σε αυτό το χρονικό διάστημα. 

Ιωάννης Σταματογιαννόπουλος,