Τοποθετήθηκε ο νέος τοπικός Αστυνομικός στην Χώρα Μεσσηνίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αγιασμός στο γραφείο του νέου Τοπικού Αστυνομικού της Δ.Κ. Χώρας, κ. Νικόλαου Ανδριώτη τελέσθηκε σήμερα το πρωί, στο Δημοτικό Κατάστημα Χώρας, όπου θα στεγάζεται.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτρης Καφαντάρης καλωσόρισε τον νέο Τοπικό Αστυνομικό ευχόμενος καλή πρόοδο στο έργο του δήλωσε: «Ανέκαθεν είχαμε την καλύτερη συνεργασία με την αστυνομία. Σήμερα, στη μεγαλύτερη κοινότητα του Δήμου μας, τη Χώρα, όπου οι ανάγκες στην αστυνόμευση είναι τεράστιες, ειδικά την περίοδο της συγκομιδής ελαιολάδου, είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ, η παρουσία ενός αστυνομικού οργάνου. Γι αυτό είναι μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση που, μετά από αίτημα της Δημοτικής Αρχής, σήμερα υποδεχόμαστε και επίσημα τον νέο Τοπικό Αστυνομικό, η παρουσία του οποίου θα βοηθήσει σε μια ασφαλέστερη καθημερινότητα. Ως Δήμος είμαστε πάντα στο πλευρό σας, να υποστηρίξουμε όπου χρειαστεί το έργο σας».

Με τη σειρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Δημήτριος Τριγώνης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την υποδοχή και την υποστήριξη ενώ ανέφερε ότι «ο τοπικός αστυνομικός είναι μια συμπληρωματική δομή σε ένα πλέγμα αστυνομικών δράσεων. Δίπλα υπάρχει το αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων στο οποίο υπάγεται διοικητικά και μαζί με τους συναδέλφους εκεί και τις υπηρεσιακές ομάδες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, όποτε χρειασθεί οτιδήποτε είμαστε δίπλα σας. Με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την αμέριστη συμπαράσταση που είχαμε από την πρώτη στιγμή στην εφαρμογή του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου με την παραχώρηση και του χώρου στον οποίο βρισκόμαστε σήμερα αλλά και του απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Θέλω να εκφράσω τη βεβαιότητά μου για την επιτυχία του θεσμού και να ευχηθώ στο συνάδελφο τον τοπικό Α΄ αστυνόμο, καλή δύναμη και καλή αρχή στο έργο του».

Στην τελετή μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη της Δ.Κ. Χώρας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Πούπουζας, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Μεσσηνίας κ. Αξιοτόπουλος Ηλίας και ο Διοικητής του Α.Τ. Γαργαλιάνων κ. Νικόλαος Νικολόπουλος.