Συνεδριάζει την Δευτέρα 4 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μεσσήνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνεδριάζει την Δευτέρα 04 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Δημάρχου Π. Πτωχού», το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μεσσήνης.

Πίνακας θεμάτων ημερήσιας διάταξης

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  1. Έγκριση και παραλαβή της μελέτης «Αθλητικές υποδομές στον οικιστικό ιστό της Δ.Κ. Μεσσήνης του Δήμου Μεσσήνης»
  2. Έγκριση και παραλαβή της μελέτης «Προμήθεια Οργάνων Άθλησης Ενηλίκων σε υπαίθριους χώρους »
  3. Έγκριση και παραλαβή της μελέτης «Αθλητικές υποδομές στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην παραλία Μπούκας της Δ.Ε. Μεσσήνης του Δήμου Μεσσήνης»
  4. Έγκριση χορήγησης πρότασης για το έργο : Επισκευή Επέκτασης Δικτύου Όμβριων»
  5. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής εργασιών του έργου : «Βελτίωση οδού Βελίκα – Νιοχώρι»

ΘΕΜΑΤΑ: ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΠΕ) ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.

  1. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης με την ΔΕΥΑ Μεσσήνης και έγκριση υποβολής αίτησης χρηματοδότησης με τίτλο «Βελτίωση Υποδομών δικτύων  ύδρευσης του Δήμου Μεσσήνης» στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», στον άξονα προτεραιότητας «Βελτίωση υποδομών δικτύων ύδρευσης Δ.ΜΕΣΣΗΝΗΣ»
  2. Απόσυρση της αίτησης χρηματοδότησης με τίτλο «Ανακαίνιση Εσωτερικών Δικτύων Ύδρευσης Τοπικών Κοινοτήτων και Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης του Δήμου Μεσσήνης» που είχε υποβληθεί στην υπ. αρ. πρωτ. 286/07-02-2018 Πρόσκλησης, με Κωδικό:ΠΕΛ45 της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 3 «Προστασία του Περιβάλλοντος-μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον» του Ε.Π. «Πελοπόννησος»
  3. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Μεσσήνης και  της Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού του Υ.Π. και για το έργο «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΟΥΚΑΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΤΟΥ Δ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ»
  4. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης του Δήμου και της Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού του Υ.Π. για το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΘΛΗΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ»
  5. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης του Δήμου και της Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού του Υ.Π. για το έργο «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΤΟΥ Δ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ»

ΘΕΜΑΤΑ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  1. Κατάθεση πάγιας προκαταβολής δημοτικών κοινοτήτων σε λογαριασμό του Δήμου και ορισμός υπεύθυνου κίνησης λογαριασμού
  2. Χορήγηση άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας ψηφιακού πλανητάριου.

ΘΕΜΑΤΑ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

  1. Έγκριση προκήρυξης 8ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος. Αρχαία Μεσσήνη 2019.
  2. Δημιουργία- σύσταση βρεφικού τμήματος στον Δ΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Μεσσήνης.
  1. Έγκριση της με Αρ . 5/2018 Απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με Θέμα: Επιχορήγηση σχολικών επιτροπών του Δήμου Μεσσήνης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, υπ΄αριθμ. 53161/18 χρηματικής εντολής υπουργείου εσωτερικών
  2. Έγκριση της με Αρ . 6/2018 Απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με Θέμα: Παραχώρηση αίθουσας ως έδρα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης.
  3. Έγκριση εκδήλωσης Τ.Κ. Λευκοχώρας   με χρήση πολιτιστικού τέλους – έγκριση δαπάνης.