Σγουρίδης: Συζητήθηκαν οικονομικά ανταλλάγματα για το Σκοπιανό

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης επιβεβαίωσε ότι όσα είχε δηλώσει την περασμένη Δευτέρα ο Δημήτρης Καμμένος ο οποίος είχε καταγγείλει ότι στην συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ειπώθηκε πως σε περίπτωση που η Ελλάδα αποδεχθεί την συμφωνία θα έχει οικονομικά ανταλλάγματα, όπως για παράδειγμα, ελάφρυνση του χρέους.

Ο κ. Σγουρίδης, απάντησε σε σχετική ερώτηση λέγοντας πως έγιναν κάποιες συζητήσεις και εξετάστηκαν όλα στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Η οπτική αυτή επιβεβαιώνει τον Δημήτρη Καμμένο ο οποίος ήταν ο πρώτος που έθεσε αυτό το ζήτημα την επομένη της διαγραφής του από το κόμμα. Τότε ο κ. Καμμένος που είχε υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης είπε πως στην συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, ειπώθηκε πως σε περίπτωση που η Ελλάδα αποδεχθεί την συμφωνία θα έχει οικονομικά ανταλλάγματα, όπως για παράδειγμα, ελάφρυνση του χρέους.

Ερώτηση Λοβέρδου για τα οικονομικά ανταλλάγματα για το Σκοπιανό

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη στον ΣΚΑΙ, άναψαν «φωτιές» στη συνεδρίαση της Βουλής. Ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας από το βήμα της Βουλής ζήτησε από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη που ήταν παρών στη συνεδρίαση να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Ακούσαμε έκπληκτοι τον αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ να λέει ότι μαζί με το θέμα της FYROM συζητήθηκε και το θέμα του χρέους. Αυτή η ζυγαριά πρέπει να καταγγελθεί και από εσάς. Σας παρακαλώ ως κόμμα να δώσετε διευκρινίσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον κ. Κατσίκη. «Τον ακούσαμε, αναπαράγεται αυτό που είπε και είστε εκτεθειμένοι, πρέπει να πάρετε το λόγο και να τοποθετηθείτε πάνω σε αυτό» συνέχισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.