Το συγκινητικό «αντίο» του Παπασταθόπουλου στην Ντόρτμουντ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι παίκτης της Άρσεναλ και με τη βούλα. Δεν ξέχασε, όμως, να αποχαιρετήσει με εκπληκτικό τρόπο την πρώην ομάδα του και τους οπαδούς της, με τους οποίους συνδέθηκε στο Ντόρτμουντ όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε το μήνυμά του στα social media:

«Αγαπητοί φίλοι της Ντόρτμουντ,

Είχα την τιμή και τη χαρά να φορέσω τη φανέλα της Ντόρτμουντ για πέντε χρόνια.

Σε πολλά παιχνίδια ήμουν αρχηγός της ομάδας. Μαζί κατακτήσαμε ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ Γερμανίας. Συμμετείχαμε τέσσερις φορές στο Champions League και μία στο Europa.

Ως παίκτης της Ντόρτμουντ ένιωσα τη σπουδαιότητα του συλλόγου. Συνδέθηκα μαζί σας, έγινα ένα με εσάς, επειδή είστε ξεχωριστοί και απίθανοι οπαδοί και δεν σταματήσατε να μας στηρίζετε ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Πάντα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό για εσάς, επειδή το αξίζετε. Τώρα, ήρθε η στιγμή να σας αποχωριστώ.

Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει στην καριέρα μου και η Άρσεναλ θα είναι το νέο μου σπίτι. Φεύγω από την Ντόρτμουντ για έναν άλλο θρυλικό σύλλογο με εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, όπως και η Μπορούσια.

Επομένως, σας λέω αντίο με τις καλύτερες αναμνήσεις. Εύχομαι τα καλύτερα σε κάθε φίλο της Μπορούσια και ελπίζω η ομάδα να έχει κάθε χρόνο επιτυχίες και να κατακτά τίτλους.

Σας ευχαριστώ για όλα.

Οι σκέψεις μου θα είναι πάντα μαζί σας,

Δικός σας, Σωκράτης».

Clipboard01

Πηγή: gazzetta.gr