2 Έλληνες αξίζουν όσο 8 Τούρκοι  !!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

  Όταν έγινε το πραξικόπημα στην Τουρκία, και ήρθαν με το ελικόπτερο στην Ελλάδα οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί, μερικοί ρομαντικοί Έλληνες καμάρωναν που οι ‘αντιστασιακοί’ βρήκαν καταφύγιο στην Δημοκρατική Ελλάδα.

Και θυμήθηκαν πως το Σύνταγμα της Ελλάδας προβλέπει πως : Aπαγoρεύεται η έκδoση αλλoδαπoύ πoυ διώκεται για τη δράση τoυ υπέρ της ελευθερίας. (άρθρο 5, 2)

Δυστυχώς η Κυβέρνηση δεν κατάλαβε, πως δεν είναι σωστό να δώσεις άσυλο σε καταζητούμενους για προδοσία στρατιωτικούς, μιας χώρας με την οποία βρίσκεσαι σε εμπόλεμη κατάσταση, που κάνει 40 παραβάσεις του εναέριου χώρου κάθε μέρα, που έχει καταλάβει το μισό μεγαλύτερο ελληνικό νησί.

Διότι κάτι τέτοιο εξαγριώνει περισσότερο τον ήδη επικίνδυνο εχθρό.

Έπρεπε να τους επιστρέψουν πίσω, ή να τους στείλουν σε άλλη ουδέτερη Ευρωπαϊκή Χώρα, ή στην Αμερική (όπως ο Γκιουλέν).

Ίσως υπολόγιζαν πως ο Ερντογάν θα πέσει, και θα έρθει άλλος ‘δημοκρατικός’ Πρόεδρος, και τότε θα δίναμε τους 8 Τούρκους, και θα φαινόμασταν ήρωες , φιλειρηνικοί γείτονες, και προστάτες της ελευθερίας.

Στο μεταξύ, ο πονηρός Ερντογάν, έφερε το σχέδιο: ‘Οτζαλάν νούμερο 2 . Έδωσε εντολή, με πρώτη ευκαιρία να  α π α γ ά γ ο υ ν  2-3-4  Έλληνες φαντάρους, για να ζητήσουν –μετά- την ανταλλαγή με τους 8. Εκμεταλλεύτηκαν το χιονισμένο τοπίο, και είπαν ψέματα πως τάχα είχαν περάσει στο τουρκικό έδαφος 150 μέτρα!!!    Όταν -με το καλό-, απελευθερωθούν οι  2 στρατιώτες, θα μας πουν πως αυτή είναι η αλήθεια…

Τελικώς ο  Ερντογάν δεν ‘έπεσε’, αντιθέτως ξαναβγήκε με μεγαλύτερο ποσοστό και περισσότερες εξουσίες, και έχει δίκιο που κατηγορεί την Ελλάδα ότι προστατεύει ‘τρομοκράτες’. (ας υπενθυμίσουμε πως έκαναν πραξικόπημα με αεροπλάνα-ελικόπτερα για να πάρουν βίαια την εξουσία)

Κατόπιν όλων αυτών, η Ελληνική Κυβέρνηση πρέπει να επιστρέψει τους 8 Τούρκους. Ας βρούμε το θάρρος να παραδεχτούμε το  λάθος χειρισμό, και πως η τουρκική διπλωματία είναι ανώτερη.

Το κέρδος μας ,εκτός από την απελευθέρωση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών, θα είναι και η παρηγοριά, πως 1ας  Έλληνας, αξίζει όσο 4 Τούρκοι!!!!

 

ΑΝΤΩΝΗΣ  ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ