Δίδυμοι παντρεύονται δίδυμες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μία ασυνήθιστη ιστορία αγάπης στις ΗΠΑ κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες μέρες αφού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δύο αδέρφια και πανομοιότυποι δίδυμοι, ο Zack και ο Nick Lewan ετοιμάζονται να παντρευτούν δύο επίσης πανομοιότυπες δίδυμες, την Kassie Bevier και την Krisie.

Τα δύο ζευγάρια έχουν ήδη αρραβωνιαστεί και, όπως παραδέχονται, μετά το γάμο θα μείνουν όλοι τους στο ίδιο σπίτι. Όλα ξεκίνησαν όταν η Kassie Bevier και ο Nick Lewan γνωρίστηκαν 4 χρόνια πριν στο Grand Valley State University σ’ ένα μάθημα ψυχολογίας.

Ο καθηγητής τούς ρώτησε αστειευόμενος αν κάποιος από τους φοιτητές έχει δίδυμα αδέρφια και οι δυο τους σήκωσαν ταυτόχρονα τα χέρια τους. «Γύρισα πίσω, την κοίταξα και αμέσως είπα από μέσα μου “έχουμε πρόβλημα”» εξήγησε γελώντας ο Nick Lewan.

Το πρώτο τους ραντεβού έγινε στην εκκλησία ένα κυριακάτικο πρωινό και μαζί τους έφεραν τα δίδυμά αδέρφια τους, τον Zack και την Krissie. Λίγο καιρό αργότερα είχαν γίνει ζευγάρι και αυτοί.

«Ουσιαστικά συνέβη την ίδια στιγμή. Ακολουθούμε τις ίδιες πορείες» παραδέχτηκε η Kassie Bevier, μιλώντας για τις σχέσεις των δύο ζευγαριών.

Και οι τέσσερίς τους, ωστόσο, ακολουθούν διαφορετικές καριέρες. «Είμαστε διαφορετικά άτομα. Κάνουμε άλλες δουλειές, δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα αλλά σεβόμαστε ο ένας τις διαφορές του άλλου» δήλωσε με τη σειρά του ο Zack Lewan.

Τα ζευγάρια επισήμαναν πως τα βρήκαν μεταξύ τους επειδή έχουν ανατραφεί με τις ίδιες οικογενειακές αξίες.

«Περνάμε πολύ καλά μαζί» σημείωσε η Krissie Bevier. «Υπάρχει ένας ιδιαίτερος δεσμός μεταξύ των διδύμων και όταν μπορείς να βρεις έναν άνθρωπο που το καταλαβαίνει, είναι τεράστιο».

lifo.gr