Παναγιώτης Μπαχράμης: Λείπει 8 χρόνια από κοντά μας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σαν σήμερα πριν από οκτώ χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Μπαχράμης και η Λάρισα εξέδωσε ανακοίνωση, σημειώνοντας πως «η μορφή δεν ξεθωριάζει»!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ:

«Για 4 αγωνιστικές περιόδους τίμησε στο ακέραιο τη θρυλική φανέλα με το άλογο στο στήθος. Αγάπησε την ΑΕΛ και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο της. Σε κάθε επιτυχία, σήκωνε τα μάτια του προς τον ουρανό. Κάτι ήξερε εκείνο το βλέμμα… Και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε εκείνη την αποφράδα μέρα, ακριβώς πριν 8 χρόνια!

Το ταξίδι προς την αιωνιότητα ξεκίνησε για τον Παναγιώτη Μπαχράμη στις 13 Αυγούστου 2010. Τότε που με απίστευτα τραγικό τρόπο η ψυχή αποχαιρέτησε το σώμα μέσα στα βαθυγάλανα νερά της Κυπαρισσίας. Κύμα το δάκρυ κι η οδύνη ωκεανός!

Οι εικόνες δεν σβήνουν, η μορφή δεν ξεθωριάζει, μα υπάρχει και η πραγματικότητα που δυστυχώς παραμένει αδυσώπητη. Ο Παναγιώτης Μπαχράμης λείπει 8 χρόνια από κοντά μας. Γι’ αυτό, όπως κι εκείνος, σηκώνουμε σήμερα κι εμείς το βλέμμα μας προς τον ουρανό, με την κρυφή ελπίδα ότι ίσως τον δούμε να περνά σαν αστραπή με την αέρινη ντρίπλα του. Όπως τότε στο Αλκαζάρ. Με το άλογο στο στήθος…».