Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας ο Γιώργος Λεβεντάκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητάς του για το Δήμο Τριφυλίας έκανε σε Συνέντευξη Τύπου στα Φιλιατρά, ο γνωστός επιχειρηματίας καταγόμενος από την περιοχή Γιώργος Λεβεντάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι θα κατέβει ανεξάρτητος με ένα πολυσσυλεκτικό σχήμα που θα αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας, στέλοντας μήνυμα ότι πλέον η κατάσταση στο Δήμο δεν πάει άλλο.

Χωρίς να διαβάζει απο κείμενο ο κ.Λεβεντάκης παρουσίασε τους στόχους τονίζοντας ότι ενδιαφέρεται μόνο για τον τόπο και όχι την καρέκλα του Δημάρχου, δεδομένου ότι οποιαδήποτε αντιμισθία του θα διατεθεί υπερ των δημοτών μας που έχουν ανάγκη.

Ο κ. Λεβεντάκης τόνισε ότι “με στεναχωρεί από το Καλονερό μέχρι τους Γαργαλιάνους ένα Δήμο εγκαταλλειμμένο με σκουπίδια, με ελλιπή σήμανση, με πλατείες γεμάτες δυσοσμία χωρίς στοιχειώδη τήρηση της καθημερινότητας” για να προσθέσει ότι “θα αναφερθούμε σε προβλήματα του Δήμου που έχουμε συνολική εικόνα και στον καθορισμένο χρόνο θα ανακοινώσουμε το πρόγραμμά μας με στοιχεία για την εικόνα που επικρατεί”.

Υπογράμμισε ότι “σήμερα ανακοινώνουμε την άνοδο, την ανασυγκρότηση, την οργάνωση, δημιουργία και όραμα για το Δήμο Τριφυλίας με ξεκάθαρους στόχους τα οποία έχω στην καρδιά μου και θέλω να τα διοχετεύσω στο τόπο μας” λέγοντας ότι δεν έχει άλλες πολιτικές βλέψεις κι ούτε ενδιαφέρεται για πολιτική εξέλιξη. Επισήμανε ότι “απο μικρός είχα ορισμένες αρχές τις οποίες τήρησα όπως αγάπη για τον συνάνθρωπο, όραμα κι όχι όνειρα θερινής νυχτός, για τις πόλεις μας και ευστοφία με δημιουργία για τον τόπο μας”.

ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΞΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Σε άλλο σημείο επικέντρωσε στην εικόνα του Δήμου εξηγώντας ότι “υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο” απευθύνοντας κάλεσμα σε μια συσπείρωση ενότητας για δημιουργία θέτοντας τα προβλήματα και σύσσωμα όλοι μαζί “να κατέβουμε σε ένα υπολογίσιμο ψηφοδέλτιο και δεν νομίζω ότι μας αδικούν οι άλλοι”.

Υπογράμμισε ότι “παντού υπάρχουν προγράμματα που τρέχουν όλοι οι Δήμοι, αλλά δεν υπάρχει πολιτική βούληση και θάρρος με κονδύλια σε επίπεδο 20ετίας” αποκαλύπτοντας ότι “γνωρίζει τα οικονομικά του Δήμου στα οποία θα αναφερθώ σε συγκεκριμένο χρόνο καθώς υπάρχουν πολλές ατασθαλίες” όπως “οφειλές του Δήμου στους δημότες και ανάδοχοι που οφείλουν αρκετά ποσά στο Δήμο” λέγοντας ότι “επιτέλους με καθαρή συνείδηση, καθαρά χέρια και καθαρά χέρια όταν λέμε ότι ένα έργο κοστίζει 5 και θα πάρει ο εργολάβος 5 μόλις ολοκληρωθεί το έργο σωστά για να έχουμε επιτέλους καθαρή αξία στον τόπο μας και να μην μπορούν να μας κουνήσουν τον γιακά”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ