Περίδης: “Του χαμογελαστού την πόρτα χτυπάει η τύχη”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΖΙΚΑ

Τον μεγάλο καλλιτέχνη που μιλά στην καρδιά μας είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε στο κάστρο της Αρκαδιάς όπου έδωσε μια υπέροχη συναυλία σε ένα ιστορικό χώρο, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Νέων Κυπαρισσίας.

Για πρώτη φορά ο Ορφέας Περίδης μίλησε για τις ανησυχίες του, το μέλλον και την νέα δουλειά που ετοιμάζει.

Παρέα με τον Δημήτρη Σαμπαζιώτη από το Σύλλογο ο οποίος είπε ότι “μας έκανε την τιμή να έρθει στο τόπο μας, τον Ορφέα γνωρίζουμε μέσα από τα ακούσματα που είχαμε από τους γονείς μας, από μεγαλύτερους φίλους από το πρώτο του άλμπουμ και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν υπέροχο να παίξει στο κάστρο με το ακουστικό σχήμα που έχει…”

Ο χώρος πλημμύρισε από κόσμο λουσμένο στο φως της βραδιάς…πριν την πανσέληνο του Αυγούστου…

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ορφέας Περίδης μας ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε λέγοντας ότι “μου άρεσε που έπαιξα στον υπέροχο χώρο του Κάστρου” εντυπωσιασμένος από την ταυτότητα της περιοχής.

Σε ερώτηση τι τον προβληματίζει στην σύγχρονη Ελλάδα είπε ότι “αν ήξερα πως μπορούμε να απεγκλωβιστούμε από όσα συμβαίνουν γύρω μας ίσως θα το γνώριζαν κι άλλοι, αλλά είναι αλήθεια ότι αυτή η κατάσταση που βίωσε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια είναι πρωτόγνωρη, δεν ξέρω πόσο ευθυνόμαστε για όσα μας συνέβησαν, το θέμα είναι ότι έχουμε μια πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε”. Μέσα από τα τραγούδια του μας είπε ότι “είναι μια χαρά όταν ο κόσμος εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια και τις μπαλάντες που εκφράζεται και ο ίδιος, αυτό σημαίνει ότι κάτι πετυχαίνει” δηλώνοντας ότι εκ φυσικού είναι αισιόδοξος γιατί τελικά την χρειαζόμαστε άλλωστε “έχω μια κινέζικη παροιμία ότι του χαμογελαστού την πόρτα χτυπάει η τύχη”.

ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Αφιέρωσε τα κομμάτια του στο κοινό ενώ μας αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα καινούργιο άλμπουμ με την Λιζέττα Καλημέρη που θα κυκλοφορήσει τον φθινοπωρο κοντά στον Οκτώβριο αποτελώντας μια νέα δουλειά συνεχίζοντας να γράφει γιατί έτσι εκδηλώνει την υπαρξιακή του αγωνία. Φιλικός, πράος, αλλά πάνω από όλα έκφραση της τέχνης στην Ελλάδα του σήμερα..