Σύλληψη τριών αλλοδαπών με ναρκωτικά στους Γαργαλιάνους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνελήφθησαν, χθες (3.9.2018) το απόγευμα, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Ομάδας Ασφαλείας Τριφυλίας, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 21, 22 και 24 ετών αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (3.9.2018) το απόγευμα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Τριφυλίας, εντόπισαν και συνέλαβαν τους ανωτέρω, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -1.160,1.- γραμμαρίων.

Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4- κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -820- ευρώ, ως προερχόμενα από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.