Σαμαράς: Ευτυχώς για την Ελλάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει τις εκλογές

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Επαφές και συναντήσεις του πρώην πρωθυπουργού στη Μεσσηνία, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες – Έκανε λόγο για ασυνέπεια και καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

«Γυρνούσα τα μαγαζιά για να βεβαιωθώ από τους καταστηματάρχες ότι όλοι έχουν βγει από τα μνημόνια» δήλωσε με σκωπτική και ελαφρώς ειρωνική προς την κυβέρνηση διάθεση ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, επικρίνοντας την «καταστροφική πολιτική» της κυβέρνησης.
Επίσκεψη Σαμαρά στην Καλαμάτα Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται στη Μεσσηνία, όπου πραγματοποιεί επαφές και συναντήσεις, ενώ έστειλε μήνυμα εκλογικής ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το επίπεδο της αγωνιστικότητας των φίλων μας σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος. Ώρες, οι οποίες κάθε μέρα γίνονται και πιο δύσκολες μέσα από την ασυνέπεια, μέσα από την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε.
Σαμαράς: Ευτυχώς για την Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει τις εκλογές

Παράλληλα, ανέφερε ότι ενόψει των εκλογών «το σημαντικό είναι ότι εμείς είμαστε έτοιμοι και στην Μεσσηνία και σε όλη την Ελλάδα, να αντιμετωπίσουμε την λαίλαπα, όποτε γίνουν εκλογές, οποιαδήποτε στιγμή διαλέξουν να κάνουμε εκλογές. Γνωρίζουν και εκείνοι και εμείς και ο κόσμος ότι ευτυχώς για την Ελλάδα τις εκλογές θα τις χάσουν».

Ο κ. Σαμαράς συνομίλησε με πολλούς κατοίκους που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, όπου κάθισε. Εκεί βρέθηκε και ο δήμαρχος της πόλης, Παναγιώτης Νίκας, που φέρεται ότι ενδιαφέρεται για να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο.