Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ YOUTUBERS ΜΙΛΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Chrisox – BIZZY BIZZY ft. Big Mike: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ YOUTUBERS ΜΙΛΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΤΗΝ καλύτερη προβολή μέσα από την μουσική, την δημιουργία αλλά κυρίως το σφυγμό της νέας γενιάς αποτυπώνει το νέο βίντεο κλιπ που ήδη γίνεται hot spot στο διαδίκτυο από μια ομάδα νέων ανθρώπων από την Κυπαρισσία. Ο τίτλος του ραπ τραγουδιού έχει τίτλο “Chrisox – BIZZY BIZZY ft. Big Mike” και ήδη πλησιάζει τις 20.000 προβολές σε λίγα 24ωρα!

Το δροσερό από το καλοκαίρι που μας άφησε βίντεο κλιπ γυρίστηκε το καλοκαίρι στην παραλία Κυπαρισσίας προβάλλοντας την περιοχή μέσα από ένα δημιουργικό εγχείρημα που αποτελεί την αρχή μιας καλής υποσχόμενης πορείας. Μέσα από το βίντεο κλιπ η παρέα των νέων εκφράζεται μέσα από τους στίχους για το τώρα και το μέλλον της νέας γενιάς, το όραμα, αλλά κυρίως το πάθος για την μουσική που αποτελεί αγαθό. Η εκτέλεση παραγωγής έγινε από την MP Productions και ήδη προβάλλεται στο δικτυακό κανάλι της περιοχής από το δικτυακό τόπο kyparissianews.com και στο web κανάλι του, αλλά σύντομα θα παίζει παντού..

ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ YOUTUBERS

Οι αντιδράσεις από το κοινό είναι πολύ θετικές καθώς οι όποιες μικρές ατέλειες δικαιολογούνται από το τελικό αποτέλεσμα που αποτελεί κοινή τους δημιουργία μέσα από το όραμα του νεαρού Chrisox που είναι σπουδαστής. Να σημειώσουμε ότι ενδιαφέρον για την μετάδοση του κλιπ έχουν ζητήσει ήδη 2 περιφερειακά κανάλια και μετά το youtube θα δούμε στο μέλλον κι άλλες δράσεις του νεανικού γκρούπ.

Αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια κυρίως γιατί η νέα γενιά ξέρει πως να εκφραστεί μέσα από την μουσική, τα πολυμέσα για να αποδείξει ότι έχει τα κότσια να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο…