Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά στη Καλαμάτα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνελήφθησαν, χθες (10.9.2018) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 29χρονος ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 27 ετών, αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 21χρονος αλλοδαπός, επίσης κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (10.9.2018) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας , πραγματοποίησαν έρευνα σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 25χρονος και ο 27χρονος, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -500- γραμμαρίων. Επίσης, κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Όπως προέκυψε, ο 25χρονος κι ο 27χρονος προμηθεύτηκαν την παραπάνω ποσότητα κάνναβης από τον 29χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 29χρονου, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -1.595,4- γραμμαρίων, μία (1) ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ, ως προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, στην οικία του 29χρονου συνελήφθη κι ένας (1) 21χρονος, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) τσιγαριλίκι κάνναβης, ενώ κατασχέθηκε κι ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.