Η Τριφυλιακή Τριφυλία θα κερδίσει τις εκλογές !!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία για την επαρχία Τριφυλίας.

Όλος ο κόσμος έχει βαρεθεί τα Κόμματα και την πολιτικοποίηση των Δημοτικών Εκλογών. Και υπάρχει μια παγκόσμια κίνηση για την απελευθέρωση της καλλιέργειας του φαρμακευτικού και θαυματουργού φυτού της κάνναβης.

Κάθε λίγες μέρες και μία χώρα του κόσμου το απελευθερώνει. Στην Ελλάδα αργούμε λίγο, αλλά είναι ευρωπαϊκή οδηγία να απελευθερωθεί. Ακόμα και η Ν.Δ. να κυβερνήσει, είναι σίγουρο πως θα ψηφίσει την αλλαγή του νόμου.

Όσοι γνωρίζουν από κάνναβη, θα ξέρουν πως ‘τρίφυλλο’ λέγεται ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, το οποίο φτιάχνεται με 3 χαρτάκια, με 3 ‘φύλλα’.

Ο συνδυασμός που ετοιμάζεται, η ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, συνδυάζει το όνομα της επαρχίας, με την κάνναβη, η οποία μπορεί να σώσει τη χώρα από την δύσκολη οικονομική της θέση.

Η περιοχή μας, έχει το ωραιότερο κλίμα, και παράγει τα καλύτερα προϊόντα. Αλλά δυστυχώς δεν έχουμε επιτυχία στον τουρισμό, αλλά ούτε και τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής (λάδι, κηπευτικά, καρπούζι) έχουν την τιμή που πρέπει.

Η μόνη η λύση είναι η κάνναβη. Αυτή θα φέρει τουρισμό, κι αυτή θα δώσει επιπλέον εισόδημα στον χρεωμένο αγρότη, τον άνεργο, τον φτωχό.

Εδώ βγαίνει η καλύτερη ποιότητα κάνναβης, όπως ακριβώς εδώ βγαίνει το καλύτερο λάδι, και ο,τιδήποτε.
Εδώ υπάρχουν οι περισσότεροι χρήστες κάνναβης, περίπου ο μισός πληθυσμός.
Όλοι αυτοί, όλοι εμείς, ξεχνάμε τα κόμματα που μας χωρίζουν, ή ό,τιδήποτε άλλο, και ασχολούμαστε μόνο με τη φύση, τα χωριά μας, και τα αγνά αγροτικά προϊόντα.

Θα ρωτήσει κάποιος? Αφού ακόμα απαγορεύεται! Πώς μπορούμε να την καλλιεργήσουμε?

Η απάντηση είναι απλή: Όταν είσαι μόνος σου, μπορούν να σε συλλάβουνε. Όταν όμως μαζεύονται χιλιάδες χρήστες κάνναβης κάθε χρόνο στο Σύνταγμα, δεν μπορούν να τους συλλάβουν. Δεν χωράνε οι φυλακές.

Αλλά, εμείς εδώ , θα χρησιμοποιήσουμε την νόμιμη οδό!. Θα πάρουμε το θάρρος να παραδεχτούμε δημόσια πως κάνουμε χρήση κάνναβης, και πως υποστηρίζουμε την αλλαγή του νόμου, όπως σε ΗΠΑ, Καναδά, Ολλανδία, Γερμανία, κλπ. Θα γίνουμε πρωτοπόροι, για να πιέσουμε την Κυβέρνηση για γρήγορη αλλαγή του Νόμου. Και τότε θα αρχίσουμε την νόμιμη πώληση του φυτού σε φαρμακευτικές εταιρείες, σε Ιατρούς, σε Φαρμακεία, κλπ, με την άδεια του Νόμου.

Η Τριφυλία θα γίνει παγκοσμίως γνωστή. Θα αυξηθεί κατακόρυφα ο τουρισμός, και οι εξαγωγές.

Το μόνο που μένει είναι να συγκροτηθεί ο Συνδυασμός.
Τι λέτε? Είναι δύσκολο να γίνει?
Υπομονή λίγες μέρες ακόμα…

Σημείωση: –Το ανωτέρω κείμενο απηχεί απόψεις εκατοντάδων ψηφοφόρων. Απλώς τις αναφέρει, ως απλός στρατιώτης του Συνδυασμού, ο υπογράφων:

Αντώνης Αντωνόπουλος, Κυπαρισσία