Παρουσίαση τρακτέρ Landini & McCormick στην Φλόκα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στη Φλόκα Γαργαλιάνων,  η παρουσίαση των καινούργιων μοντέλων δενδροκομικών LANDINI & MCCORMICK , στην ημερίδα που διοργάνωσαν οι τοπικοί αντιπρόσωποι Κωνσταντίνος Αργυρός & Κατσίρος Σωτήριος σε συνεργασία με την Π.Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Παρουσιάστηκαν τα καινούργια δενδροκομικά,  Landini Rex4  και ΜcCORMICK X4f, με ολοκαίνουργιους πανίσχυρους κινητήρες EURO 4 και βελτιωμένα χαρακτηριστικά σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα που είχαν κερδίσει την αναγνώριση του αγροτικού κόσμου.

Τα νέα τρακτέρ που παρουσιάστηκαν διατίθενται σε 3 εκδόσεις- F,GE, και ΧL- και καλύπτουν ισχύς από 71hp έως 112hp στις 2200rpm. Είναι εφοδιασμένα με ολοκαίνουργιους, πανίσχυρους κινητήρες 4 κυλίνδρων, CommonRail, οι οποίοι ικανοποιούν τις απαιτήσεις της προδιαγραφής καυσαερίων EURO 4. Τα νέα τρακτέρ που παρουσιάστηκαν διαθέτουν σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων (EGR), με καταλύτη επιλεκτικής κατάλυσης (DOC) καθώς και το νέο σύστημα αποθήκευσης στροφών κινητήρα Engine Memo Switch. Επίσης, είναι εφοδιασμένα με ρεζερβουάρ καυσίμων 65Lt και 82Lt για διευρυμένους χρόνους μεταξύ των ανεφοδιασμών και περισσότερη αυτονομία κατά την εργασία.

Σχεδιασμένα για να υπερκαλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών δενδροκόμων, τα νέα τρακτέρ προσφέρουν ευρύχωρη θέση οδήγησης, με εργονομικά κατανεμημένα χειριστήρια για μέγιστη άνεση και ευκολία στην λειτουργία.

Η νέες σειρές δενδροκομικών τρακτέρ εντυπωσίασαν με τον νέο δυναμικό σχεδιασμό: οι κομψές γραμμές του καπό και των φτερών προσδίδουν στο τρακτέρ μία «επιθετική» και ελκυστική εμφάνιση, ενώ η μπροστινή μάσκα με ενσωματωμένα φώτα τύπου αυτοκινήτου αντανακλά την αισθητική της οικογένειας τρακτέρ LANDINI & MCCORMICK .

 

Τα νέα τρακτέρ της διατίθενται με πλήθος επιλογών κιβωτίων ταχυτήτων και εμπρόσθιων και πίσω αξόνων προσφέροντας έτσι διαφορετικά μεταξόνια και πλάτη.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίασης  και οι επισκέπτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον επιβεβαιώνοντας ότι η εταιρεία μας διαθέτει το καλύτερο δενδροκομικό της αγοράς. Επίσης, η μεγάλη συμμετοχή των επισκεπτών ενίσχυσε το ιδεώδες της εταιρείας Π.Πετρόπουλος ΑΕΒΕ για την διαρκή βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών και την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους αγρότες.