Μικρό καλάθι από τις εξαγγελίες των πολιτικών αρχηγών δείχνει η κοινωνία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μικρό καλάθι αλλά κυρίως αποστροφή από τις εξαγγελίες των πολιτικών αρχηγών δείχνει η κοινωνία καθώς η καθημερινότητα που βιώνουν αποτυπώνεται με μελανά χρώματα σύμφωνα με τους πολίτες.
Πρώτο θέμα συζήτησης η..φτώχεια μετά τις εξαγγελίες των πολιτικών ταγών στην Δ.Ε.Θ. καθώς εκτιμούν ότι οι μισθοί και συντάξεις θα μειώνονται. Στην αγορά συναντήσαμε τον κ. Ν. Κερερέ ο οποίος δήλωσε ότι “δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τις εξαγγελίες, δεν μας άρεσαν, υπόσχονται χωρίς ουσία, οπότε πρέπει να αλλάξουν σύντομα πολιτική” με την πραγματικότητα να είναι “χάλια, ο κόσμος περνάει δύσκολα και πρέπει επειγόντως να γίνει αλλαγή, να αλλάξει η κατάσταση γιατί δεν πάει άλλο”.

ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ...

Ο κ.Τάκης εκτιμά ότι “κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από τις εξαγγελίες, ζωή να έχουν οι πολιτικοί κι εμείς να είμαστε στο βούρκο, γιατί ακούμε πολλά ψέμματα και δεν αξίζει να το σχολιάζουμε πλέον”. Ο κ. Γ. Λαμπρόπουλος πρόσθεσε ότι “οι πολιτικοί μας δυστυχώς δεν λένε αλήθεια, γιατί λένε διαρκώς ψέμματα, όσα υποσχέθηκαν δεν ήταν τίποτα σωστό οπότε τι και ποιον να εμπιστευθούμε”. Εξήγησε ότι “ο κόσμος περίμενε να γίνει κάποια αλλαγή αλλά η Κυβέρνηση είπε ψέμματα στους συνταξιούχους, ψέμματα σε όλα οπότε μπουχτίσαμε πλέον από τα μεγάλα καλάθια, όλα τα άλλαξαν χωρίς να κάνουν τίποτα στην παιδεία και την υγεία”.

ΟΛΟΙ ΕΚΟΨΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ;

Ο κ. Νίκος ως ηλικιωμένος μας είπε ότι “πάνε πλέον τα περήφανα γηρατειά και δεν ξέρουμε τίποτα πλέον”. Ο κ. Κανέλλος Αδαμόπουλος μας εξομολογείται ότι “αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μου δώσουν την σύνταξη που έκοψε η προηγούμενη συγκυβέρνηση με τον Σαμαρά, από εκεί και πέρα είμαι 88 χρονών και αναρωτιέμαι πως θα ζήσω με τα 650 ευρώ και το ενοίκιο που πληρώνω δεν τα βγάζω πέρα”. Ο κ. Κώστας καταλήγει ότι “τον Σαμαρά τον ψηφίσαμε στη Μεσσηνία με 30.000 σταυρούς λες και ήταν Αθήνα, αλλά το χειρότερο είναι ότι οι Μεσσήνιοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και τους βγήκε τελικά το ΠΑΣΟΚ 8 χρόνια στην εξουσία, έλεος επιτέλους..”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ