Το τελευταίο αντίο στον Στάθη Ψάλτη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς αποχαιρέτισαν τον Στάθη Ψάλτη, η κηδεία του οποίου έγινε στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Όλοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για τον σπουδαίο ηθοποιό. Πλήθος κόσμου στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Συγγενείς, συνάδελφοι και θαυμαστές του δημοφιλή ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, συγκεντρώθηκαν, για να τον αποχαιρετήσουν. Ο ηθοποιός έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 66 ετών….

Ο γνωστός καλλιτέχνης βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, σύμφωνα με πληροφορίες των γιατρών που τον παρακολουθούσαν. Ο αδερφός του, Γιάννης Ρώτας, δήλωσε πως τελευταία τον ταλαιπωρούσε αναπνευστική μόλυνση.

«Σταθάρα βασικά καληνύχτα σου» Λίγες μέρες μετά τον θάνατό του, στις 21/4, ένας Έλληνας street artist απέδωσε το δικό του φόρο τιμής στον αγαπημένο ηθοποιό με τον πλέον ταιριαστό τρόπο. Ο street artist με το ψευδώνυμο Πλάτων, φιλοτέχνησε ένα πραγματικά εντυπωσιακό -και αρκετά συγκινητικό- γκραφίτι στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο είναι ένα πορτρέτο του Στάθη Ψάλτη που περικλείεται από τη φράση «Σταθάρα βασικά… Καληνύχτα σου… 1951-2017»..