Διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα, επισκέφθηκε τον Διοικητή του Α.Τ. Φιλιατρών, προκειμένου να εκφράσει για άλλη μία φορά την αντίθεσή της, στο κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος.

Στην διαμαρτυρία συμμετείχαν ο κ. Αναστάσιος Πούλος, ο κ. Δημήτρης Σαρματζής, ο κ. Σαράντος Κουκούμης, ο κ. Βασίλης Παπαθεδοσίου, ο κ. Χαράλαμπος Καναλουπίτης, ο κ. Ιωάννης Γριβοκωστόπουλος, η κα Ευανθία Παπαγεωργίου, ο κ. Γεώργιος Κωτσάκης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Σαρματζής.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας αναφέρθηκε στην ανάγκη παραμονής των Αστυνομικών Τμημάτων της Τριφυλίας, καθώς τα κρούσματα παραβατικότητας στην περιοχή αυξάνονται συνεχώς, με την κοινωνία του Δήμου να μην αισθάνεται ασφαλής. Το βασικό αίτημα του Δήμου και της κοινωνίας είναι η επάνδρωση και η στελέχωση των τμημάτων και της ισχυρής παρουσίας της αστυνομίας στο δρόμο.

Ο Διοικητής του Α.Τ.Φιλιατρών απάντησε ότι εμείς ακόμα αναμένουμε, δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο για το διάγραμμα και άλλες εξελίξεις.

Ο κ. Πούλος μίλησε για βαριές ευθύνες και χωρίς λογική, η κατάργηση του Α.Τ. Φιλιατρών. Είμαστε εξοργισμένοι και φοβόμαστε για ανεξέλγκτες καταστάσεις.

Ο κ. Κουκούμης είπε ότι το πρόβλημα είναι καθαρά πολιτικό και από την αρχή ζητούσαμε όχι να κλείσει αλλά να επανδρωθεί και να στελεχωθεί με όλα τα μέσα, ώστε το προσωπικό να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της περιοχής.

Ο κ. Δημήτρης Σαρματζής είπε ότι φαίνεται να ολοκληρώνεται το προμελετημένο έγκλημα κατά της Φιλιατρινής κοινωνίας και της Τριφυλίας και ακόμη έχουμε την απορία με τα δεδομένα της περιοχής, πως έμεινε χωρίς Αστυνομικό Τμήμα. Μίλησε για ποινικές ευθύνες που πρέπει να αναζητηθούν.

Ο Κώστας Σαρματζής τόνισε ότι δεν υπάρχει όμοια περίπτωση στην Ελλάδα, ενώ μίλησε για γελοία επιχειρήματα της κα. Κοζομπόλη και να μας απαντήση αν είναι συγκριτικό μας πλεονέκτημα να αναδειχθεί το ΚΕΓΕ Φιλιατρών και αν πρέπει να παραμείνει η Γεωργική Υπηρεσία στην Κυπαρισσία. Οι αδικίες που έχουν συμβεί κατά των Φιλιατρών είναι πάρα πολλές, εδώ και πολλά χρόνια.

Δείτε το βίντεο:

[ot-video][/ot-video]

 

ΠΗΓΗ:  http://filiatranet.gr