2η Γαλάζια νύχτα με τους “Ράμπο” της Δημοτικής Αστυνομίας να κόβουν κλήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια βραδιά αναψυχής, χαλάρωσης, δροσιάς με νυχτερινό μπάνιο, γεμάτη μουσική, στην έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, ήταν η χθεσινή στην πανέμορφη παραλία της Καλαμάτας.

Μουσική, χορός, τραγούδι, κεράσματα, κέφι και χαμόγελα θα συναντήσουν οι πολίτες της Καλαμάτας και όσοι την επισκεφθούν απόψε από τις 21.00 έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και ενώ ο Δήμος Καλαμάτας καλούσε τον κόσμο να παραβρεθεί στην χθεσινή γιορτινή ατμόσφαιρα, να φύγει από την καθημερινότητα, καθώς και να υπάρξει τόνωση της επαγγελματικής δραστηριότητας στην Παραλία της Καλαμάτας, η Δημοτική Αστυνομία της πόλης τις νυχτερινές αυτές ώρες έκανε ελέγχους για παραβάσεις στην παραλιακή και μοίραζε κλήσεις!!!!!

Δεν γνωρίζουμε αν αυτό κάνει ή έκανε τις άλλες βραδιές στην παραλιακή ή στην πόλη γενικά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στην περιοχή της Ανάστασης όπου υπήρχε live μετάδοση από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης Παλμός 90,5, Έμφασις 91,8 – life 88 – Like 95,7 με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Άστρη Μαυρέα, Νίκο Μετεβελή, Γιούλη Εξηνταβελώνη,Γεωργία Μαυρέα και Κων/νο Αλέξανδρο Λιανό  οι κλήσεις που είδαμε έφθασαν τις τριάντα

ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…………. ΚΑΙ  ΚΑΛΑ  ΚΕΡΔΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!