Προβάδισμα 11 μονάδων της ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σταθερό προβάδισμα διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ανέρχεται στις 11,2 ποσοστιαίες μονάδες σύμφωνα με τη νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της Interview για τη «ΒΕΡΓΙΝΑ TV”.

Στην τρίτη θέση βρίσκονται ΚΚΕ και Χ.Α. με την ΔΗΣΥ να ακολουθεί. Την ίδια ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναδεικνύεται καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Ενδιαφέρον προκαλεί η αξιολόγηση των πολιτών η οποία πρώτη φορά γίνεται, για μέλη της κυβέρνησης αλλά και για επιτελικά στελέχη της ΝΔ, αναφέρεται στην ανακοίνωση της «ΒΕΡΓΙΝΑ TV».

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας η ΝΔ προηγείται στην πρόθεση ψήφου έναντι του ΣΥΡΙΖΑ κατά 11,2 ποσοστιαίες μονάδες αγγίζοντας το 29,5% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το 18,3%.

Τα υπόλοιπα κόμματα λαμβάνουν: ΚΚΕ 6,1%, Χ.Α. 6,0%, ΔΗΣΥ 5,1%, Ένωση Κεντρώων 2,7%, ΠΟΤΑΜΙ και ΑΝΕΛ από 2% και ΛΑΕ 1,0%. Στο 15,2% φτάνει το ποσοστό των αναποφάσιστων. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην ερώτηση «αν αύριο είχαμε εκλογές ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα κέρδιζε», οι πολίτες στο συντριπτικό ποσοστό του 66% απαντούν «Η ΝΔ»