O κυνηγετικός χάρτης της Πελοποννήσου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου προέβη στην εκτύπωση κυνηγετικού χάρτη της περιοχής ευθύνης της για την κυνηγετική περίοδο 2017-2018, ο οποίος θα διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της περιφέρειάς μας σε όλους τους κυνηγούς μέλη μας κατά την έκδοση της άδειας θήρας τους.
Στον κυνηγετικό χάρτη Πελοποννήσου απεικονίζονται τα καταφύγια άγριας ζωής, οι δασικές απαγορευτικές διατάξεις, οι ζώνες εκγύμνασης κυνηγετικών σκύλων, οι ζώνες διάβασης αποδημητικών πτηνών κ.α., ενώ αναφέρονται τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, και αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο βοήθημα για την κυνηγετική μας έξοδο.
Επίσης, στον κυνηγετικό χάρτη παρουσιάζεται το έργο και οι δράσεις της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, καθώς επίσης πληροφορίες και στοιχεία που συνολικά συμβάλλουν στην ενημέρωση αλλά και στην εκπαίδευση των κυνηγών μελών μας διότι σε κάθε περίπτωση προτεραιότητά μας είναι η ανάπτυξη της κυνηγετικής παιδείας, ο ενημερωμένος κυνηγός και η ασφάλεια στο κυνήγι.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου εύχεται σε όλους μία καλή και ασφαλή κυνηγετική χρονιά, με σεβασμό στη φύση, στο θήραμα και στον συνάδελφό μας.

πηγη