ΤΑΞΙ Καλαμάτας: Σκάνδαλο η ακύρωση διαγωνισμού μεταφοράς μαθητών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου ΤΑΞΙ Καλαμάτας κάνει λόγο για σκάνδαλο αν ακυρωθεί ο διαγωνισμός μεταφοράς μαθητών που διενεργεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την μεταφορά μαθητών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε κάθε φορέα και εμπλεκόμενο πως ο εν λόγω διαγωνισμός είναι καθ’ όλα έγκυρος και πληροί όλες τις εκ του νόμου προβλεπόμενες προϋποθέσεις.
Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αρμόδιους υπαλλήλους της Π.Ε. Μεσσηνίας, καθώς και προσωπικά την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη.
Κάθε προσπάθεια ακύρωσης του διαγωνισμού αυτού, όπως πληροφορούμεθα ότι καταβάλλεται από κακοήθεις, θα είναι μεγάλο σκάνδαλο, καθώς θα είναι αναιτιολόγητη και θα εξυπηρετεί αλλότριους σκοπούς.
Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο το σωματείο μας επιφυλάσσεται για την προσφυγή του στην ελληνική Δικαιοσύνη, προκειμένου να προφυλάξει τα συμφέροντα των μελών του, αλλά και τη διατήρηση της νομιμότητας.
Περιμένουμε με αγωνία την ομαλή διενέργεια του διαγωνισμού την προγραμματισμένη ημερομηνία και είμεθα δεκτικοί σε οιαδήποτε απάντηση και διευκρίνιση από τους αρμοδίους».