Συνεργασία ΚΤΕΛ Μεσσηνίας με τον Δήμο Πύλου-Νέστορος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί μεταξύ του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος κ. Δημητρίου Καφαντάρη, του Εντεταλμένου Σύμβουλου Παιδείας κ. Μπαχούμα, του νεοεκλεγέντα Προέδρου Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν .Μεσσηνίας κ. Μπούρα καθώς και του κ. Πετρουλάκη Προϊστάμενου του Γραφείου Κίνησης του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας με θέμα την συνεργασία των δύο φορέων για την ομαλή μετακίνηση και εξυπηρέτηση των κατοίκων καθώς και των μαθητών στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος αφού παρουσίασε από πλευράς του τις μέχρι τώρα συνθήκες μετακίνησης των δημοτών δήλωσε τα εξής:

« Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας ήταν είναι και θα είναι σύμμαχος της δημοτικής αρχής για την εξυπηρέτηση των μαθητών και των κατοίκων του Δήμου μας. Πολλές φορές πραγματοποιούνται δρομολόγια για κοινωνικούς λόγους και αυτό οφείλουμε να το δηλώσουμε δημόσια, ενώ ουσιαστικά πρόκειται για μία ανώνυμη εταιρεία. Πλέον, έχει ήδη ξεκινήσει ο διάλογος με την νέα διοίκηση για το πώς αυτή η σχέση μπορεί να μετεξελιχθεί ακόμα και μέσα από προγράμματα, ώστε να συμβάλουμε άμεσα στην εξυπηρέτηση του δημότη που κατοικεί στην πιο απομακρυσμένη περιοχή.»


Ο κ. Μπούρας αφού περιέγραψε το καθεστώς λειτουργίας του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, δήλωσε:

«Σήμερα βρισκόμαστε στον δήμο Πύλου-Νέστορος στα πλαίσια των εθιμοτυπικών συναντήσεων που έχουμε ξεκινήσει στην Μεσσηνία. Με γνώμονα την καλή συνεργασία που υπήρχε ανέκαθεν με τον Δήμο Πύλου-Νέστορος , προσπαθούμε μέσω του διαλόγου να επιλύουμε τα συγκοινωνιακά προβλήματα. Τέλος, θερμή παράκληση προς τον Δήμαρχο, ενόψει και της μεταφοράς μαθητών που έχει ξεκινήσει λόγω της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, να μεριμνήσει για την διευκόλυνση του έργου μας.»