4 τραυματίες στο Κοπανάκι από πυροβολισμούς αθίγγανου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  Οι τραυματίες, δύο σε σοβαρή κατἀσταση, έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας,  παρουσία ισχυρής ατυνομικής δύναμης

Αναστατώθηκαν από πυροβολισμούς οι κάτοικοι στο Κοπανάκι το μεσημέρι της Κυριακής, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αστυνομικές αρχές. 
Μάλιστα Άγρια Δύση θύμιζε σύμφωνα με επισκέπτες του Κυριακάτικου παζαριού του Κοπανακίου Τριφυλίας, οι μπαλωθιές που έπεσαν με αποτέλεσμα να σημειωθούν 5 τραυματισμοί συνολικά με ένα τραυματία να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ένας Ρομά πριν τελειώσει το παζάρι διαπληκτίστηκε με πολίτες βγάζοντας καραμπίνα και στην συνέχεια ήρθε ο αδερφός του να τον υπερασπιστεί με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή και να διαφύγει ο αθίγγανος. Το περιστατικό στην πλατεία του χωριού εκτυλίχθηκε σε σοβαρή συμπλοκή όταν ενεπλάκησαν και άλλοι πολίτες μεταξύ των οποίων και 2 υπήκοοι Αλβανίας. 
Ο μέχρι τώρα απολογισμός είναι 5 τραυματίες συνολικά μεταξύ των οποίων 3 ημεδαποί με τον Ρομά και δυο Αλβανοί που  διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Νοσοκομεία Κυπαρισσίας και της Καλαμάτας, ώστε να δοθούν οι πρώτες βοήθειες. 
Κι όλα αυτά ενώ έχει καταργηθεί το Α.Τ. της περιοχής με τους αστυνομικούς να κάνουν αγώνα δρόμου για να επέμβουν στο περιστατικό, οι οποίοι κατάφεραν να μην εκτραπεί η κατάσταση.
Γ.ΜΠ.

 

Τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μας έρχονται από το Κοπανάκι Μεσσηνίας .

Το μεσημέρι της Κυριακής 08/10/2017 ένας αθίγγανος  στη κεντρική πλατεία στο Κοπανάκι Μεσσηνίας πήρε στα χέρια του μια καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 4 ατόμων