ΕΠΣΜ: Νίκη για Παίδες και Νέους στην Κεφαλλονιά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με νίκες ξεκίνησαν οι  μικτές μας ομάδες, τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, με τις αντίστοιχες τις Μικτές Κεφαλληνίας/ Ιθάκης, σήμερα το πρωί στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων.

Η ομάδα των παίδων,  κέρδισε με σκορ 5-0.

Οι Νέοι ενώ έχαναν με 2-0 στη συνέχεια πήραν τη νίκη με 2-4

ΠΑΙΔΕΣ

  Αναλυτικά τα αποτελέσματα

α/α Ομάδες Αποτέλεσμα
1. Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης – Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας 0 – 5
2. Ε.Π.Σ. Ζακύνθου – Ε.Π.Σ. Ηλείας 0 – 2

 

Ε.Π.Σ.Κ.Ι. – Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  0-5

Φάσεις και γκολ

12′ ο Βιτωράτος θα μπει από δεξιά  στην περιοχή, αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχειρεί είναι αδύναμο και μπλοκάρει ο Λάππας.

13′   σουτ του Παπανικολόπουλου από τα όρια της περιοχής, μπλοκάρεται από τον Νάτση.

Στο 14′ Η Μεσσήνιοι θα ανοίξουν το σκορ, όταν ο Τσορόπουλος σουτάρει, μέσα από την περιοχή, αποκρούει προσωρινά ο Νάτσης και στην επαναφορά ο Παπανικολόπουλος θα την στείλει χωρίς πρόβλημα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.

Το 0-2 θα έρθει για τους φιλοξενούμενους στο 25′. Ο Τσορόπουλος εκτελεί από δεξιά το κόρνερ και ο Παπανικολόπουλος αμαρκάριστος στην περιοχή με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Νάτση, δίνοντας “αέρα” δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Με μια φάση καρμπόν στο 34′ ο Τσολόπουλος εκτελεί από αριστερά και πάλι, νέο κόρνερ και ο Μπουρίκας με κεφαλιά θα πετύχει το 0-3!

Στο 68′ σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή της Κεφαλονιάς, ο Τσορόπουλος θα κερδίσει τις κόντρες και με πλασέ, εύκολα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Νάτση για το 0-4.

Το τελικό 0-5 θα έρθει στο 75′, ύστερα από ωραία κάθετη πάσα του Τσουμάνη, ο Παπανικολόπουλος απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων πλασάρει εύστοχα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για 5η φορά.

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Δ. Λιονάτος), Νάτσης, Μπαλάσκας, Μπουγάς, Πολυχρονάτος, Μαρούλης, Κρούσσος, Βιτωράτος, Τζωρτζάτος, Καψογιώργης, Φωής, Μουρελάτος.

Έπαιξαν και οι:Σακκάτος, Καμπανός, Σοφιανός, Σωτηριάδης, Πετεινάτος.

Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας:(Ηλ. Μαστορέας), Λάππας, Λάσκαρης, Παυλής, Παπαθεοδωρίδης, Σάλα, Γουρνάς, Παπανικολόπουλος, Μούζος, Μπουρίκας, Δολαπτσής, Τσορόπουλος.

Έπαιξαν και οι:Τσουραμάνης, Ηλιόπουλος, Μαστορέας, Φράγκος, Γκράσης.

 

Η  βαθμολογία των παίδων

α/α Ομάδες Αγώνες Τέρματα Βαθμοί
1. Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας 1 5 – 0 3
2. Ε.Π.Σ. Ηλείας 1 2 – 0 3
3. Ε.Π.Σ. Ζακύνθου 1 0 – 2 0
4. Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης 1 0 – 5 0

ΝΕΟΙ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

α/α Ομάδες Αποτέλεσμα
1. Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης – Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας 2 – 4
2. Ε.Π.Σ. Ζακύνθου – Ε.Π.Σ. Ηλείας 1 – 3

Ε.Π.Σ.Κ.Ι. – Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  2-4

Φάσεις και γκολ

5′ ο Δριμής με μια μεγάλη πάσα θα βρει τον Ζωτό στην περιοχή των γηπεδούχων απέναντι από τον Καβαλλιεράτο, όμως το σουτ που θα πραγματοποιήσει θα στείλει την μπάλα άουτ.

Στο 7΄οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Μουρελάτος εκτελεί από δεξιά το κόρνερ και ο Τζωρτζάτος με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αντωνόπουλου για το 1-0.

Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους θα χαθεί στο 11′ όταν η κεφαλιά του Κωστέα θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Καβαλλιεράτου και στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί του.

Στο 26′ ο Μανέντης εκτελεί το μακρινό φάουλ, ο Αντωνόπουλος δεν συγκρατεί την μπάλα και ο Μιχαλάτος δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να στείλει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 2-0!

Στο 33′ θα έρθει η απάντηση από την ομάδα του Ηλ. Μαστορέα, με τον Ζώτο να εκτελεί από αριστερά το κόρνερ και τον Κωστέα μέσα από την περιοχή, με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Καβαλλιεράτου, μειώνοντας σε 2-1.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και συγκεκριμένα στο 60′, οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν στην ισοφάριση και το 2-2, με σουτ του Τσιγαρίδη από τα όρια της περιοχής.

Στο 66′ μάλιστα θα έρθει και η ανατροπή, με τον Κωστέα να εκμεταλλεύεται τις κόντρες και την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα του Καβαλλιεράτου.

Τέλος στο 85′ ο Παπαγιαννόπουλος αμαρκάριστος, εντός περιοχής με σουτ θα πετύχει το τελικό 2-4 για την ομάδα του και την ολική ανατροπή στον αγώνα.

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Σπ. Παπαδάτος), Καβαλλιεράτος, Δρακάτος, Κουρκουμέλης, Καμπανός, Καβαλλιεράτος Γ., Μιχαλάτος, Μουρελάτος, Μανέντης, Τριανταφυλλίδης, Παγουλάτος, Τζωρτζάτος.

Έπαιξαν και οι: Σουρβάνος, Ζαχαράτος, Φωκάς, Καραντινός, Κούρτι, Λουκάτος.

Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας:(Ηλ. Μαστορέας), Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Οικονομέας, Στυλιανόπουλος, Δριμής, Παπαγιαννόπουλος, Κωστέας, Ζώτος, Ρουμελιώτης, Σαρδέλης, Τσιγαρίδης.

Έπαιξαν και οι: Σακκάς, Παπαθεοδωρίδης, Δημόπουλος, Κοσμόπουλος.

 

Η βαθμολογία των Νέων

α/α Ομάδες Αγώνες Τέρματα Βαθμοί
1. Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας 1 2 – 4 3
2. Ε.Π.Σ. Ηλείας 1 3 – 1 3
3. Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης 1 2 – 4 0
4. Ε.Π.Σ. Ζακύνθου 1 1 – 3 0

 

Η επόμενη αγωνιστική
(2η 8/11/2017)

α/α Αγώνας
1. Ε.Π.Σ. Ηλείας – Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
2. Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας – Ε.Π.Σ. Ζακύνθου

 

http://sportsthea.blogspot.gr