ΕΠΣΜ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Νίκες για Παίδες και Νέους απέναντι στις Μικτές Ηλείας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το μεσημέρι της Τετάρτης (22/11) συνεχίστηκε η Α’ φάση του φετινού Πανελλήνιου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων των Ενώσεων και οι Μικτές ομάδες Ηλείας Νέων & Παίδων αγωνίστηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο Σπιάτζας με τις αντίστοιχες της Μεσσηνίας, στο πλαίσιο του 9ου Ομίλου που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους στα ματς της 3ης αγωνιστικής!

0-1 οι Μεσσήνιοι Παίδες και 1-2 οι Νέοι: Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Iliasoikonomias.gr το πολύ σοβαρό λάθος (που δείχνει πολλά για γενικότερα και συνεχή θέματα λειτουργίας…) που έχει κάνει η ΕΠΣ Ηλείας, η οποία δεν δήλωσε στην κατάσταση υγείας τον ποδοσφαιριστή των Νέων Πάνο Μαρκόπουλο, ήταν αξιοπερίεργο της ημέρας.

Οι ιθύνοντες της ηλειακής ομάδας ανακάλυψαν μόλις το μεσημέρι πριν το ματς, ότι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και τον έβγαλαν εκτός της σύνθεσης για το αντίστοιχο παιχνίδι Νέων με την ΕΠΣ Μεσσηνίας. Που δεν είχαν δηλώσει στην κατάσταση υγείας τον παίκτη (του Αστέρα Αμαλιάδας) κι έτσι ο παίκτης δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής!

Αν και μάλιστα προοριζόταν για την αρχική ενδεκάδα! Όπως άλλωστε, στην ενδεκάδα είχε αγωνιστεί και στο προηγούμενο ματς με την Κεφαλονιά, όπως φαίνεται κι από φωτογραφίες του αγώνα, αλλά και δόθηκε από την πληροφόρηση του Τύπου στις συνθέσεις του αγώνα (ενώ στο πρώτο ματς, στη Ζάκυνθο, ήταν στην αποστολή αλλά εκεί δεν αγωνίστηκε, ίσως γιατί δεν ήταν πλήρως έτοιμος λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού).

Πρωτάθλημα Ενώσεων: Νίκες στην Σπιάτζα από την ΕΠΣ Μεσσηνίας-Ξέχασε η Ηλειακή ομάδα να δηλώσει παίκτη των Νέων!– Στην φωτό, ο παίκτης ενώ αποχωρεί εμφανώς στεναχωρημένος μετά το μπάχαλο που έγινε με τη μη συμμετοχή του από την αδικαιολόγητη αβλεψία της ΕΠΣ Ηλείας…

1-2 OI NEOI: Η Μεσσηνιακή ομάδα των Νέων επικράτησε  με ανατροπή, ενώ όσον αφορά την διακύμανση του σκορ οι γηπεδούχοι στο 20΄με τον Ζωγάκη πέτυχαν το 1-0, στο 60΄ο Οικονομέας έγραψε το 1-1 και στο 80΄ο Τσιγαρίδης σημείωσε το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτησία: Τσιρογιάννης, Σωτηρόπουλος και Σούλης του ΣΔ Αχαΐας

Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ: Πλάτης, Κοσκίρης, Ιλόρι, Κανελλόπουλος, Χριστόπουλος, Koσκόρης, Κόκκινος, Λούσκος, Μπούγλας, Τσιγκούνης και Ζωγάκης

Ε.Π.Σ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Κουμπαρούλης, Αρβανίτης, Οικονομέας, Καλύβας, Παπαθεοδωρίδης (51΄Δριμής), Σαούτης, Κωστέας, Παπαγιαννόπουλος, Καραβίτης (46΄Αλεξανδρόπουλος), Σαρδέλης, Τσιγαρίδης και (81΄Βρυώνης)

0-1 ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ: Το πολύτιμο γκολ της Μεσσηνιακής ομάδας πέτυχε ο Παπανικολόπουλος στο 33Ο λεπτό του α΄ημιχρόνου που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα

Ε.Π.Σ.ΗΛΕΙΑΣ: Πετρόπουλος, Γιαννόπουλος, Κουτσομύτης, Καλογερόπουλος, Καραμπεσίνης, Τσουκαλάς, Στεριόπουλος, Ροδόπουλος, Κορομηλάς, Δούφας, και Νικητόπουλος (33΄Δουλφάκης)

Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Λάππας, Σακκάς, Παυλής, Παπαθεοδωρίδης, Αντωνόπουλος, Τσουμάνης (79΄Μαστορέας), Παπανικολόπουλος, Μούζος (60΄Δολαπτσής), Μπουρίκας (79΄Μαστορέας), Γκράσης, Τσορόπουλος και στο (40΄Μπομπότσι).

sportstonoto.gr