«Πόλεμος» στα social media μεταξύ ΥΠΕΘΑ και Πάνου Καμμένου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Πόλεμος» σήμανε στα social media αργά το βράδυ της Κυριακής μεταξύ του ΥΠΕΘΑ και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου με το άλλοτε στέλεχος του κόμματος Ραχήλ Μακρή με αφορμή το θέμα της πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία.

Αφορμή ήταν το tweet του Π. Καμμένου: «ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ! Σε συνεργασία με καταζητούμενο πράκτορα της ΜΙΤ οι «αποκαλύψεις» για την Σαουδική Αραβία!». Σε αυτό παρέπεμπε για την συνέχεια στο site olympia.gr το οποίο με τη σειρά του επικαλούταν δημοσίευμα της ιστοσελίδας epikairo.

 

Σύμφωνα με την εν λόγω ιστοσελίδα, τα απόρρητα έγγραφα για την Σ. Αραβία τα διέρρευσε πράκτορας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, της γνωστής ΜΙΤ. Σύμφωνα πάντα με το epikairo.gr ο εν λόγω άνθρωπος δήλωνε πρώην στέλεχος της ΕΥΠ και είχε «αυτομολήσει» στην Τουρκία μετά από οικονομικό σκάνδαλο στο οποίο είχε εμπλακεί ο ίδιος στην Ελλάδα και παρείχε πληροφορίες για την χώρα μας.

Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, παρενέβη και έβαλε κατά του Πάνου Καμμένου και των εν λόγω ιστοσελίδων.

«Ρε κακομοίρη, κουμπάρε του Πανούλη. Διορισμένε στο υπουργείο. Οταν σας έδινε τα θέματα που ανεβάσατε και τα έγγραφα, δεν ήταν καταζητούμενος; Ουστ κοπρόσκυλα πληρωμένα. Επαναστάτες του 50ευρου» γράφει αρχικά στο twitter της η Ραχήλ Μακρή.

Λίγο αργότερα ωστόσο, η ανάρτηση αυτή «κατέβηκε» από την ιστοσελίδα για να επανεμφανιστεί λίγο πριν τις 22:00.

Αλλά και στο facebook ανήρτησε το εξής:

«Οταν σου έδινε στοιχεία και τα δημοσίευες στα μπλοκ της κακιάς ώρας που απόψε βγήκαν παγανιά και απειλούν και μας ζητάνε να σκάσουμε δεν ήταν καταζητούμενος; Τι τα έκανες τα στοιχεία για τα υποβρύχια και την Siemens; Μήπως τα κράτησες και με αυτά εκβιάζετε τους άλλους τους βρωμιάρηδες για να κανετε δουλίτσες; Άι σιχτιρ ρε που έχεις και θράσος Αντι να παραιτηθείτε. Απάτη σε βαρος του ελληνικού δημοσίου και απόπειρα πώλησης απαγορευμένων όπλων. Πρώτα τα Κονομούσαν οι βουλευτες στα υπόγεια της ΝΔ και μετά γίνανε πράκτορες των Τούρκων. Γιοσυφακια που μέχρι και το Αιγαίο παραδώσατε σε Τούρκους και μιλάς».

Μάλιστα, στη συνέχεια παρενέβη και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έσπευσε να ρωτήσει μέσω tweet την Ραχήλ Μακρή: «Τι εννοείτε ότι τον ήξεραν τον κύριο αυτό που τον κατηγορούν ως κατάσκοπο;»

«Τον ξέρουν μια χαρά, πολύ καλά» απάντησε η Ραχήλ Μακρή και ανήρτησε ένα e-mail στο οποίο φαίνεται να συνομιλεί ο Πάνος Καμμένος με τον Εμμανουήλ Χατζησάββα.

Το e-mail φέρει ημερομηνία 24 Φεβρουαρίου του 2017 όταν ο υπουργός Αμυνας βρίσκονταν στο Ισραήλ.

«Τηλεφώνησέ μου στις 22:40 στο Tel Aviv hotel Carton room (γράφει τον αριθμό τηλεφώνου) από ασφαλές τηλέφωνο. Εδώ είμαι οκ, Πάνος» φέρεται να γράφει ο Π. Καμμένος στο e-mail με παραλήπτη τον Εμμ. Χατζησσάβα.

«Τι είναι αυτό ακριβώς;» θέλησε να μάθει ο Αδωνις Γεωργιάδης, ωστόσο η Ραχήλ Μακρή δεν απάντησε ακόμη.