Ενεργειακή αναβάθμιση για το κολυμβητήριο της Κυπαρισσίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προσπάθεια ώστε να εξοικονομηθούν πόροι στην μελλοντική λειτουργία  του Κολυμβητηρίου της Κυπαρισσίας, ετοιμάζει ο Δήμος Τριφυλίας.
Το Δημοτικό Κολυμβητήριο με πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, αποτελεί την κορωνίδα του υγρού αθλητισμού στην περιοχή, καθώς έχει φιλοξενήσει δεκάδες κολυμβητικές ημερίδες ενώ πάγιο αίτημα του Ναυταθλητικού συλλόγου ήταν η λειτουργία του όλο το χρόνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνει ο Δήμος ήδη ετοιμάζεται ο φάκελλος του έργου για την συνολική ενεργειακή αναβάθμιση της δομής στην νέα πρόσκληση του ΕΣΠΑ , με στόχο την λειτουργία του όλο το χρόνο, όπως στοχεύει αυτή η δημοτική αρχή.
Εφόσον δημοπρατηθεί η δομή από το νέο χρόνο με τομεακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, τότε θα είναι προφανείς οι θετικές συνέπειες τόσο στην κοινωνία με τις νέες δυνατότητες άθλησης αλλά και την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου, καθώς θα μπορούν να διοργανώνονται κολυμβητικές δραστηριότητες και να φιλοξενηθούν διοργανώσεις περιφερειακού επιπέδου, δεδομένου ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από σωματεία της περιφέρειας για συμμετοχή σε αγώνες.
ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ