H Καλαμάτα ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ συμμετέχει την διεξαγωγή δημοσίου διαλόγου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχετικά με το κάλεσμα του συνδυασμού Καλαμάτα Ξεκινάμε για την διεξαγωγή δημοσίου διαλόγου ανάμεσα στους συνυποψήφιους συνδυασμούς για τα ζητήματα της πόλης, θα θέλαμε να ενώσουμε και μεις την φωνή μας, συμφωνώντας επί της αρχής σε κάθε πρόταση που αφορά τον διάλογο και την δημόσια διαβούλευση.

Ακόμη περισσότερο προτείνουμε, πέρα από τον διάλογο με τους επικεφαλής υποψήφιες και υποψήφιους δημάρχους, τον θεματικό διάλογο και την επικοινωνία ανάμεσα στις ομάδες εργασίας κάθε συνδυασμού, που ασχολούνται με περιβαλλοντικά, πολιτιστικά, κοινωνικά ή αθλητικά ζητήματα μεταξύ άλλων, ώστε να γίνει ακόμη πιο γόνιμη συζήτηση πάνω σε κάθε θέμα που απασχολεί την πόλη.

Εξάλλου η επόμενη ημέρα στο Δήμο Καλαμάτας με το σύστημα της απλής αναλογικής απαιτεί την συνεννόηση και την προγραμματική σύγκλιση των παρατάξεων, βάζοντας το κοινό καλό πάνω απ’οτιδήποτε άλλο.

H Καλαμάτα ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ εξάλλου δομήθηκε από την αρχή πάνω στις αρχές της συνεργασίας και του διαλόγου, απεύθυνε κάλεσμα προς όλους τους συνυποψηφίους συνδυασμούς από την πρώτη στιγμή που παρουσίασε το Σχέδιο 631 και συμμετέχει σε κάθε γωνιά της πόλης σε ανοικτό διάλογο, όπως συμμετείχε πρόσφατα η επικεφαλής μας Τόνια Κουζή στο κάλεσμα των Ρομά στην Αγία Τριάδα.

Θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας προς την κατεύθυνση του ουσιαστικού διαλόγου και προτείνουμε, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία άμεσα, να δημιουργηθει μια επιτροπή συζητησης – διαλόγου από όλες τις παραταξεις ωστε να μην μείνουμε στις ευχές, αλλά το κάνουμε πραγματικότητα.