“House by Phaos”: Το πρώτο co-working space σε πόλη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

O πολυχώρος επιχειρηματικότητας και πολιτισμού “House by Phaos” ιδρύθηκε από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ΦΑΟΣ», με σκοπό να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσω της καινοτομίας στην πόλη της Καλαμάτας και την ευρύτερη περιοχή.

Σε έναν χώρο 190 τ.μ, στο ισόγειο διατηρητέου κτιρίου στο κέντρο της Καλαμάτας επί της οδού Σφακτηρίας 18, ένας νέος επιχειρηματίας, μπορεί να λάβει την κατάλληλη καθοδήγηση και να στεγάσει την επιχείρησή του.

Γνωρίζοντας  τα υψηλά κόστη που απαιτούνται για τη μίσθωση και τη διαμόρφωση ενός γραφείου εργασίας, τώρα σας παρέχεται η δυνατότητα να έχετε ένα πλήρως εξοπλισμένο γραφείο σε έναν σύγχρονο χώρο εργασίας, με παράλληλη λογιστική, νομική και επικοινωνιακή υποστήριξη!

Τo συγκεκριμένο μοντέλο επιχειρηματικότητας, αποτελεί τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο έναρξης της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας, όπως χιλιάδες νεοσύστατες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο, επιλέγουν.

To πρώτο coworking space σε πόλη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τη δική σου επιχείρηση και να την βοηθήσει να αναπτυχθεί!  

www.phaos.gr

Επικοινώνησε μαζί μας στο τηλ 2721094000