Let’s do it Greece: “Ρίζες που μας ενώνουν”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με κεντρικό σύνθημα «Ρίζες που μας Ενώνουν», ξεκινά ένα μεγάλο εθελοντικό ταξίδι σε όλη τη χώρα από την Πρωτοβουλία “Let’s do it Greece”, με στόχο να ενωθούν χιλιάδες άνθρωποι που μοιράζονται τα ίδια όνειρα για ένα καλύτερο περιβάλλον.

O Νίκος Κιούσης, εθελοντής και εμπνευστής της πανελλαδικής εθελοντικής εκστρατείας Let’s do it Greece, έβαλε στόχο να ταξιδέψει εθελοντικά σε όλη την Ελλάδα διαδίδοντας την ανάγκη να ενωθούν όλοι οι Ελληνες σαν μια γροθιά για την προστασία του περιβάλλοντος. Το όνειρο αυτό το μοιράστηκε με όλη την Ομάδα του Let’s do it Greece και η διαδρομή ξεκίνησε στις 31 Οκτωβρίου από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο και θα ολοκληρωθεί λίγους μήνες μετά στην Αρχαία Ολυμπία.

Στις 13 Νοεμβρίου, ο Νίκος Κιούσης έρχεται και στην Καλαμάτα,  όπου σε μια κεντρική συνάντηση των εκπροσώπων όλων των φορέων από τη Μεσσηνία, που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία Let’s do it Greece, θα παρουσιασθεί ο σχεδιασμός για το 2020. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων -στο χώρο του πατινάζ-, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Σημειώνεται ότι στο πρόγραμμα της συνάντησης περιλαμβάνεται η συμβολική φύτευση μιας ελιάς, για όλα όσα μας ενώνουν και μας δίνουν δύναμη να προσπαθούμε καθημερινά για έναν καλύτερο κόσμο.

Το ραντεβού για το 2010 είναι την Kυριακή 10 Μάϊου 2020, όπου για ένατη συνεχόμενη χρονιά, συντονιζόμαστε όλοι στις εθελοντικές δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος στο Let’s do it Greece!


Με πληροφορίες από https://kalamata.gr/ και https://www.letsdoitgreece.org/