To καλοκαιρινό Pop-Up του Funky Gourmet στην CostaNavarino

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια νέα άφιξη ενισχύει φέτος το καλοκαίρι, τη γαστρονομική εμπειρία στην CostaNavarino. To Funky Gourmet θα λειτουργήσει ως Pop-Upεστιατόριο, σε ένα μοναδικό χώρο με θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου, από τις 8 Ιουλίου έως τις 17 Αυγούστου.

Γιαπρώτη φορά στη χώρα μας, ένα εστιατόριο βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin,θα ανοίξει τις πόρτες του εκτός Αθηνών. ToNavarinoBay, η δεύτερη περιοχή της CostaNavarino, θα φιλοξενήσει το εστιατόριο στο νέο, υπόσκαφοgolfclub. Με ανεμπόδιστη θέα στο ηλιοβασίλεμα και τον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου, οι επισκέπτες του FunkyGourmet θα περιηγηθούν σε ένα δίωρο ταξίδι avant-gardeελληνικής & μεσσηνιακής κουζίνας, απολαμβάνοντας το μενού γευσιγνωσίας των πολυβραβευμένων σεφ ΓεωργιάνναςΧιλιαδάκη και Νίκου Ρούσσου.

Η συνεργασία με την CostaNavarinoαποτέλεσε το έναυσμαγια τους δύο Σεφ να μελετήσουν τη Μεσσηνιακή γαστρονομική κουλτούρα. Παραδοσιακέςσυνταγές της περιοχης σε συνδυασμό με τα τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και τη φρέσκια παραγωγή της Μεσσηνίας αναδεικνύονται με avant-gardeτεχνικές, μεταμορφώνοντας ένα δείπνο σε μια πρωτοποριακή και αντισυμβατικήεμπειρία.

Το μενού στο FunkyGourmetζωντανεύει μέσα από χρώματα, αρώματα και γεύσεις που συνθέτουν έναν απολαυστικό, διαδραστικό καμβά για όλες τις αισθήσεις και ανεβάζουν τη μεσσηνιακή κουζίνα σε νέα γαστρονομικά ύψη.

Οι σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος, ανέφεραν σχετικά: «Δεν θα μπορούσαμε παρά να αδράξουμε την ευκαιρία για τη δημιουργία ενός μενού που βασίζεται στα φρέσκα συστατικά της εύφορης Μεσσηνιακής γης. Πιστεύουμε πως η Μεσσηνιακή διατροφή έχει έναν κομβικό ρόλο στην ελληνική γαστρονομική κληρονομιά».

ΗCostaNavarinoκαιτοFunkyGourmet, με κοινή φιλοσοφία την υψηλή ποιότητα και αισθητική της γεύσης και της φιλοξενίας,μοιράζονταιμε τονίδιοενθουσιασμότην πραγματοποίηση τουκαλοκαιρινούPop-Upτου εστιατορίου.

ΟιεπισκέπτεςτουNavarinoDunes στην CostaNavarino, μπορούνναεπιλέξουνανάμεσασε 21 χώρουςεστιάσης, συναντώνταςελληνικές, μεσογειακέςκαιδιεθνείςκουζίνες, σε συνδυασμό με τα αγνά συστατικά που καλλιεργούνται στους λαχανόκηπους των εστιατορίωνκαι με το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από τους ελαιώνες της CostaNavarino.

Πληροφορίες

Λειτουργία:ΤοPop-Upεστιατόριο του FunkyGourmetθα λειτουργήσει από τις 8 Ιουλίου έως τις 17 Αυγούστου, και θα είναι ανοικτό για δείπνο Δευτέρα-Σάββατο 19:00-00:00, με τελευταία κράτηση στις 21:30.

Κρατήσεις:Οι κρατήσεις θαανοίξουν στις 6 Μαΐου,μέσω email: reservations@funkygourmet.comή μέσω τηλεφώνου στο 210-5242727.

Ώρες λειτουργίας κρατήσεων:Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 15:00.

Πολιτική κρατήσεων: Για τις κρατήσεις απαιτείται προ-πληρωμή του μενού για κάθε συνδαιτυμόνα. Το κόστος του μενού είναι 220€. Το ποσό επιστρέφεται εξολοκλήρου σε περίπτωση ακύρωσης έως και 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία της κράτησης. Λόγωπεριορισμένηςδιαθεσιμότητας, συστήνεταιηέγκαιρηκράτηση