Άρτος – Οίνος – Έλαιον από 24 έως 27 Αυγούστου στο Πάρκο Σιδηροδρόμων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η επιτυχημένη διοργάνωση Άρτος – Οίνος – Έλαιον του Δήμου Καλαμάτας αναβαθμισμένο με τη μορφή Φεστιβάλ Τοπικών  Προϊόντων και Γαστρονομίας θα πραγματοποιηθεί 24-27 Αυγούστου στο πανέμορφο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων που αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης. Η εκδήλωση πλαισιώνεται από πλήθος παράλληλων καλλιτεχνικών και άλλων εκδηλώσεων. Η επισκεψιμότητα της εκδήλωσης ξεπερνάει τα 6.000 άτομα.

Τη φετινή «Άρτος – Οίνος – Ελαιον» υποστηρίζουν οργανωτικά το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας και ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Άναψυχής Καλαμάτας. Θα υπάρξουν γαστρονομικές βραδιές με τη συμμετοχή καταξιωμένων σεφ, γευσιγνωσίες και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το Άρτος – Οίνος – Ελαιον αποτελεί ιδανική ευκαιρία προβολής τοπικών προϊόντων μικρομεσαίων επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα οι επιχειρήσεις που παράγουν και διαθέτουν τρόφιμα, ποτά και άλλα παραδοσιακά προϊόντα μπορούν να λάβουν μέρος στην παρουσίαση που θα λειτουργεί τις 4 ημέρες από 6.00 μ.μ. έως 23.30 μ.μ.

Στους συμμετέχοντες θα διατεθεί χώρος κάτω από τέντα ελαφρού τύπου 2,5×2,5 μ. ή ενισχυμένου τύπου 3,0×3,0 μ. με πάγκο 1,80×0,60 μ., καρέκλα, φωτισμό και παροχή ρεύματος 240V. Ο χώρος θα φυλάσσεται από εταιρεία security και κατά τις ώρες μη λειτουργίας της εκδήλωσης.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ανέλιξη Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Ο.Ε. που έχει αναλάβει εκ μέρους του Δήμου Καλαμάτας την οργανωτική υποστήριξη της εκδήλωσης στο τηλέφωνο 2721062151 και στο info@anelixi.net.gr