ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το περιεχόμενο στο portal  messinianews.gr  αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία  και προστατεύεται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλο ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να “φορτωθεί”, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Η ιστοσελίδα περιέχει διαφημίσεις και δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι των χρηστών για το περιεχόμενο των διαφημίσεων. Η δικαιούχος δεν υποχρεούται να εξετάσει τη νομιμότητα του διαφημιστικού υλικού που προβάλλεται στην ιστοσελίδα και ως εκ τούτου δεν δύναται να της καταλογιστεί οποιασδήποτε μορφής ευθύνη. Η ευθύνη αυτή βαρύνει τους διαφημιζόμενους και δημιουργούς του προβαλλόμενου διαφημιστικού αυτού υλικού.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

              «Μέσα Δικτύωσης και Επικοινωνίας Πελοποννήσου Ι.Κ.Ε.»
                              messinianews@gmail.com