Αθανασόπουλος: Αυτοψία σε έργα σε Τ.Κ. του Δήμου Μεσσήνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σημαντικά έργα που εκτελούνται σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γεώργιος Αθανασόπουλος συνοδευόμενους από τους αντιδημάρχους Δημήτριο Καλοφωλιά και Χαράλαμπο Μακρή.

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε αυτοψία στο εν εξελίξει έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στην οδό διασύνδεσης της Τ.Κ. Καλαμαρά και της Τ.Κ. Εύας με την 7η  Επαρχιακή οδό, με το οποίο αντιμετωπίζεται η επικίνδυνη διάβρωση του οδοστρώματος και των παρακείμενων ιδιοκτησιών, ενώ παράλληλα αυξάνεται το πλάτος του δρόμου. Επίσης επισκέφθηκε το οίκημα το οποίο θα στεγάσει το Κοινοτικό κατάστημα και το Αγροτικό Ιατρείο στην Τ.Κ. Καλαμαρά του οποίου η ανακατασκευή ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες.

Έτσι δημιουργείται στον οικισμό μία δημοτική δομή που θα βελτιώσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου προς τους δημότες.

Στη συνέχεια μετέβη για επιθεώρηση στο έργο διευθέτησης των όμβριων υδάτων στην Τ.Κ. Καρτερολίου το οποίο βαίνει στο τελικό στάδιο κατασκευής. Ένα έργο που με την ολοκλήρωσή του, θα δώσει οριστική λύση στα προβλήματα που δημιουργούνταν από την ελεύθερη και ανεξέλεγκτη ροή των όμβριων υδάτων.

Στις παραπάνω αυτοψίες παραβρέθηκαν και οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Καλαμαρά Ηλίας Μπουρίκας, Εύας Ιωάννης Καλύβας και Καρτερολίου Ηλίας Χαραλαμπόπουλος.