Ακρόαση εθελοντών ηθοποιών και κομπάρσων για την επετειακή ταινία «Άνεμος Ελευθερίας»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 στις 18:00 στο χώρο της «VIEWMASTER Films A.E.» στην Καλαμάτα, και συγκεκριμένα στην Οδό Γεωργούλη 19 (πλησίον εκκλησίας Ταξιαρχών) θα πραγματοποιηθεί ακρόαση όλων όσοι επιθυμούν να έχουν συμμετοχή στην ταινία «Άνεμος Ελευθερίας» ως ηθοποιοί ή κομπάρσοι. Της ακρόασης θα επιληφθούν οι συντελεστές της «VIEWMASTER Films A.E.»και ακριβέστερα ο παραγωγός Γιώργος Κυριάκος καθώς και ο σκηνοθέτης Στέλιος Χαραλαμπόπουλος.

Η διάρκειας 90 λεπτών ταινία ουσιαστικά αποτελεί τη μοναδική μεγάλη σύγχρονη  παραγωγή με θεματολογία το 1821. Ως εκ τούτου αναμένεται όχι μόνο να προσθέσει αξία στην εθνική αφήγηση, αλλά και να λειτουργήσει ως ορόσημο για την πόλη μας.

Όσοι λοιπόν επιθυμούν να γίνουν μέρος της μοναδικής εμπειρίας του «Άνεμος Ελευθερίας» καλούνται να δώσουν το παρών στην ακρόαση της προσεχούς Κυριακής στις 18:00. Όσοι επιλεγούν θα χρειαστεί να απασχοληθούν μια πλήρη μέρα περί τα μέσα Σεπτέμβριου. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και οι οικείοι σε όλους μας «Καπεταναίοι» της αναπαράστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην  υπεύθυνο της «VIEWMASTER Films A.E.» για τους ηθοποιούς / κομπάρσους στον αριθμό 6934098331.