Ακύρωση διεξαγωγής 20ου Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε στην ακύρωση του 20ου Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας σύμφωνα με την ακόλουθη ανακοίνωση του ΣΔΥΜ:

“Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και η Οργανωτική Επιτροπή του 20ου Αγώνα  Δρόμου Καλαμάτας, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί  παγκοσμίως με την πανδημία του κορωνοϊού και με σεβασμό στις οδηγίες των Κρατικών Φορέων για την ασφάλεια των συνανθρώπων μας, ανακοινώνει την ακύρωση του  επετειακού 20ου Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας, που ήταν προγραμματισμένος για την 25η  Απριλίου 2020.

Με αυτή την ευκαιρία θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους τους  Δημόσιους Φορείς, Οργανισμούς, Συλλόγους και Επιχειρήσεις που από την πρώτη στιγμή  εξέφρασαν τη θέλησή τους να στηρίξουν τη διεξαγωγή του, αναγνωρίζοντας το όφελος για την Πόλη μας. Την αναγκαστική φετινή ακύρωση, ας την προσλάβουμε όλοι μας σαν μια  αναβολή, ώστε να προετοιμάσουμε ακόμα καλύτερα τη διεξαγωγή του την επόμενη χρονιά. Η προετοιμασία ξεκινά από σήμερα και πιστεύουμε ότι όλοι θα είναι μαζί μας και πάλι.

Ο Επετειακός 20ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας προγραμματίζεται να διεξαχθεί την 24η  Απριλίου του 2021.

Ευχόμαστε, η εξέλιξη αυτής της Παγκόσμιας Κρίσης να έχει σύντομα αίσιο τέλος”