Αλ. Χαρίτσης: Περιοδεία σε χωριά της Μεσσηνίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Διαβολίτσι καθώς και την Κάτω Μέλπεια, το Δεσύλλα, το Ζευγολατειό και τον Μελιγαλά επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Μεσσηνία και π.
υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, όπου συνομίλησε με κατοίκους για τα έργα ανάπλασης που δρομολογούνται αλλά και για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.
Στο Διαβολίτσι, μίλησε για τον σχεδιασμό για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας του χωριού, έργο συνολικής χρηματοδότησης 620.000 ευρώ, ενώ στον Μελιγαλά έλαβε μέρος σε ανοιχτή συζήτηση στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ με κατοίκους της περιοχής και επισκέφθηκε τους δρόμους της κεντρικής αγοράς, όπου υλοποιείται ήδη έργο ανάπλασης, ύψους 1,5 εκ. ευρώ, με κονδύλι το οποίο ενέκρινε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε και τα χωριά Κάτω Μέλπεια, Δεσύλλα και
Ζευγολατειό.

Μαζί με τους συνυποψηφίους του, Νίκο Πατσαρίνο και Γεωργία Ζαχαροπούλου επισκέφθηκαν το πρωί της Κυριακής το Κοπανάκι, την Οιχαλία, αλλά και το Δώριο όπου συναντήθηκαν με κατοίκους και συζήτησαν το έργο ανάπλασης της πλατείας του Δωρίου, για το οποίο έχουν εξασφαλισθεί ήδη οι πόροι.

Οι συναντήσεις με τους κατοίκους των χωριών των δήμων Οιχαλίας και Τριφυλίας είχαν ως θέμα και τη σημασία της εκλογικής μάχης της 7ης Ιουλίου για την επούλωση των μνημονιακών πληγών, την ελάφρυνση των μικρομεσαίων και την προοπτική αξιοπρεπούς ζωής για όλους. «Έχουν γίνει πολλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα που πρέπει να γίνουν. Μπορούμε και πρέπει να τα κάνουμε. Συνεχίζουμε σταθερά την πορεία που έχουμε χαράξει μετά την έξοδο από τα μνημόνια. Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας», ήταν το μήνυμα του Αλέξη Χαρίτση στους συμπολίτες του.